Volvo Construction Equipment Oy Suomi
volvo konseptiajoneuvojen innovaatiot

Oikea konsepti

Volvo CE:n konseptiajoneuvot

Volvo Construction Equipmentilla me olemme sitoutuneet luomaan oikean konseptin.

Parempi huominen

Volvo CE:llä me keskustelemme tämän päivän ongelmista, jotta ymmärtäisimme paremmin, mitä voimme tarjota huomisen asiakkaille ja koko yhteiskunnalle.

Suunnitelma

Tällä videolla Volvo Construction Equipmentin edustajat kertovat näkemyksensä tulevien tuotteidensa omistajuudesta ja käytöstä: hiilineutraalit, itsenäisesti toimivat koneet, jotka perustuvat Volvolle aina tärkeään energiatehokkuuden ja turvallisuuden parantamiseen. Tässä videossa käsitellään tulevaisuutta, ja joidenkin mielestä sitä voitaisiin kutsua visioksi. Me annoimme sille nimeksi "Suunnitelma".

Dumpperi

Centaur-konsepti

Kaksiosainen rakenne, hybridivoimansiirto ja paljon uudenaikaisia elektronisia ominaisuuksia. Centaur määrittää uudelleen dumppereiden periaatteen.

Lisätietoja Centaur-koneesta

Asfaltinlevitin/jyrä

Fenix-konsepti

Tämä asfaltinlevittimen ja jyrän yhdistelmä perustuu ainutlaatuiseen POD-järjestelmään, ja se tasoittaa tien tulevaisuuden tietyömaille.

Lisätietoja Fenix-koneesta

Pyöräkuormaaja

Gryphin-konsepti

Tuskin lainkaan pakokaasupäästöjä, melua tai tärinöitä. Ja lisäksi innovatiivinen jousitusjärjestelmä. Gryphin on meidän tapamme visioida tulevaisuuden pyöräkuormaaja.

Lisätietoja Gryphinistä

Kaivukone

SfinX-konsepti

Kevyt mutta tehokas. SfinX-kaivukone saa käyttövoimansa vetypolttokennoista, sitä ohjataan sähköisesti ja se on rakenteeltaan mullistava.

Lisätietoja SfinX-koneesta

Compact kaivukone

GaiaX-konsepti

Nollapäästöinen ja käyttäjälähtöinen suunnittelu. Sitä voidaan jopa etäohjata tabletilla. GaiaX on aivan uudenlainen minikaivukone. 

Lisätietoja GaiaX-koneesta

Volvo Gaiax -konsepti - uusi tapa edetä

Pienikokoinen sähkökäyttöinen Gaiax-kaivukone esiteltiin ensi kerran ConExpo-messuilla maaliskuussa 2014. Tässä videossa esitetään, miten uuden tekniikan ansiosta kaivaminen on nopeampaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää.