Construction Equipment Suomi

Maxpo 2019

Maxpo 2019, Hyvinkään lentokenttä

Maxpo kerää yhteen Suomen mahtavimmat maarakennuskoneet Hyvinkään lentokentälle 5.-7.9. Volvolla CE Finland panostaa tapahtumaan kaikkiaan lähes 30 koneen voimin ja mukana on Volvo Penta sekä lisäksi Volvo Trucks.

Koneiden painoluokassa riittää skaalaa alkaen 1,8 tonnin minikaivurista aina 55 tonniin, jossa ovat luokkansa kuninkaat L350H sekä A60H. Lisäksi mukana on kaksi uutuusmallia, Compact-kokoluokkaan sijoittuva EC60E sekä isompi EC200E. Teltassa totuttuun tapaan Volvo Penta-teollisuusmoottori ja kaivukonesimulaattori.

Osastomme A51, sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla.

Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17, lauantaina klo 9-16.

Kolme kovaa 60:stä, tule tutustumaan lähemmin!

EC60E

Uutuusmalli EC60E on entistä paremmin ominaisuuksin varusteltu! Ohjaamo on tilavampi, 10 % parempi kääntö- ja vetovoima sekä nostokapasiteetti. Huollettavuus on entistä helpompaa kun huoltokohteisiin pääsee paremmin maantasalta.

Lue lisää EC60E mallista

L60H

L60H on uuden sukupolven pyöräkuormaaja, jossa yhdistyvät uusi optimoitu kuormausyksikkö, uudistettu vastapaino ja valinnaisen lukitus-toiminnon mahdollistama 50 km/h huippunopeus, polttoneste-tehokkuus on jopa 20 % entisiä malleja parempi.

Lue lisää L60H mallista

A60H

Uusi A60H-dumpperi on suunniteltu raskaisiin kuljetustehtäviin maasto-olosuhteissa, jykevän koneen pitkä käyttöikä, luotettavuus ja kestävyys ovat kaikkea sitä mitä Volvoltasi odotatkin, kuljetus on helpompaa ja tehokkaampaa.

Lue lisää A60H mallista

Volvo EC20E
Volvo L60H
Volvo A60H
Volvo EC200E uutuusmalli

20-tonniseen EC200E kaivukoneen kestävä suunnittelu, pitkät huoltovälit ja helpot kunnossapitorutiinit auttavat maksimoimaan käyttövarmuuden ja pitämään koneesi huippukunnossa työmaalla. EC200E:hen on saatavana valikoima kestäviä Volvo-työvälineitä rakennus-, kunnallistekniikka-, tienrakennus- ja monia muita töitä varten, joten se täydentää erinomaisesti omaa konekantaasi.

Tutustu tarkemmin uutuuteen!

Operators Club Finland

Suomen kuljettajakilpailun finaali

lauantaina 7.9. osasto A51

Finaalissa kamppailevat 10 parasta kuljettajaa kahdessa eri tehtävässä. Kaksi parasta pääsevät kansainväliseen loppukilpailuun, johon saapuu edustajia lähes 20 eri maasta.

Kuljettajakilpailu alkaen 9:30

Palkintojenjako kello 14:00

Suomen kuljettajakilpailun finaali

Volvo Co-Pilot järjestelmä ja Assist-sovellukset

Co-Pilotin Assist-sovellukset toimivat kuljettajan apuna reaaliajassa ja ovat äärettömän tärkeä osa turvallista, tehokasta ja taloudellista työskentelyä. Sovelluksia löytyy joka käyttötarkoitukseen, koneesta riippuen, kuten Load Assist, Dig Assist, Haul Assist, Pave Assist sekä Compact Assist.

Lisäksi Volvo Co-Pilot järjestelmä on voittanut arvostetun HMI-palkinnon (Human Machine Interface).

Tule tutustumaan osastollemme Assist-sovelluksiin. Alla 5 esittelykuvaa, klikkaa kuvan alaosan valinta-linkkejä.

Co-Pilot | Compact Assist
Co-Pilot | Pave Assist
Co-Pilot | Haul Assist
Co-Pilot | Load Assist
Co-Pilot | Dig Assist
Volvo-teltta

Satoi tai paistoi, Volvo-teltassa kannattaa käydä! Pullakahvin lisäksi löytyy Volvo Penta-teollisuusmoottori ja erilaisia koneen istuimia kokeiltavaksi. 
Kaivukonesimulaattorilla voit testata ajotaitoasi ja oppia uutta- turvallisesti. 

Myyntipöydällä on monipuolinen tarjonta Volvo -henkisiä messumuistoja kotiinviemisiksi.

Hyvinkään lentokenttä

Pohjoinen kehätie, 05820 Hyvinkää

Autolla messualueen parkkiin Pohjoisen kehätien kautta. Pysäköinti on maksuton. Sisäänkäynti pääportilta A.

Kartta, autolla messualueelle