Construction Equipment Suomi

Maxpo 2017

Volvo CE Maxpo 2017

Volvo Construction Equipment on mukana Maxpo 2017 näyttelyssä yhdessä Volvo Trucksin ja Volvo Pentan kanssa.
Osastomme A61, sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla.

Esillä on kattava valikoima Volvo maanrakennuskoneita, Volvo kuorma-autoja sekä Penta-moottori. Mukana on myös useita kiinnostavia uutuuksia!

Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17, lauantaina klo 9-16.

Hyvinkään lentokenttä
Lentokentäntie 50,
05820 Hyvinkää

Uutuusmalli L260H

Maanrakennuskoneet

Täysin uusi pyöräkuormaaja L260H sijoittuu 34 tonnin luokkaan. Prosentteina tarkastellen vääntöä ja tehoa on 5% lisää sekä 15% suurempi hyötykuorma.
Passiivinen regenerointi puhdistaa käytön aikana automaattisesti pienhiukkassuodattimen, ilman kuljettajan toimenpiteitä tai vaikutusta suorituskykyyn.

Service

Mukana on lisäksi uusin huoltoautomme varusteineen, jonka yhteydessä kerromme palvelumahdollisuuksista kenttäolosuhteissa.
Tarjolla on myös tietoa huoltosopimuksista sekä Caretrack- seurantajärjestelmästä.

Teltta

Teltassamme kannattaa pistäytyä vaikka ei sataisikaan. Kahvitarjoilun lisäksi voit vertailla siellä erilaisia koneen istuimia.
Kaivukonesimulaattorilla voit testailla ajotaitoasi - turvallisesti. Myyntipöydältä löytyy monipuolinen tarjonta Volvo -henkisiä messumuistoja.

VCE Contacts pääsylippuna Maxpoon

VCE Contacts sovelluksen avulla saat pääsylipun Maxpoon!

Lataa ja asenna VCE Contacts puhelimeesi, niin voit noutaa pääsylipun Maxpoon mistä tahansa toimipisteestämme puhelimeen asennettua sovellusta näyttämällä, niin kauan kuin lippuja riittää.

VCE Contacts (PDF, 606KB)
Kartta

Hyvinkään lentokentän osoite:
Lentokentäntie 50, 05820 Hyvinkää.

Sisäänkäynti messualueelle Pohjoisen kehätien kautta. Taksitolppa löytyy pääportin ulkopuolelta. Pysäköinti on maksuton.