Construction Equipment Suomi

Lumikoneet myydään nyt!

Kompakti, monipuolinen Volvo-mallisto kattaa kaikenkokoiset tarpeet: L35 GT, L45HS, L50HS, L60H, L70H ja L90H. Ja näitä isompiakin löytyy.

Lumikoneet myydään nyt!
Volvo L50HS – tehoa ja tuottavuutta alkaen 1 557 €/kk*

Kun edellytät työkoneeltasi tehoa, nopeutta, mukavuutta ja toimintavarmuutta, tarvitset uudistuneen Volvo LH50HS:n. Nykyaikainen vaihteisto tarjoaa ajomukavuutta, 50 km/h nopeus vauhdittaa ripeitä siirtymiä työmaalta toiselle. Työtehoa ja -mukavuutta edistäviä ominaisuuksia ovat mm. LED-työvalot, peruutuskamera ja tehokas ilmastointi, keskusvoitelu takaa toimintavarmuuden.

Rahoituksella otat helposti talven haltuun. Kysy Volvo-jälleenmyyjältäsi rahoitustarjouksesta. Pääset helposti kiinni tehokkaaseen talven taltuttajaan.

Katso lähin jälleenmyyjäsi >

*Esimerkkilaskelma edustaa 36 kk sopimusaikaa, rahoituksen ensimmäinen erä on 24 000 € (myös vaihtokone voi toimia käsirahana) ja jäännösarvo 40 %. Rahoitus räätälöidään yrityksen todellisen käyttötarpeen ja koneyksilön mukaan. Rahoituksen tarjoaa Volvo Financial Services AB, Suomi. Rahoitustarjous edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Kysy tarkempaa tarjousta omalta Volvo -jälleenmyyjältäsi.