Construction Equipment Suomi

Mansen Mörinät 2018

Mansen Mörinät 2018

Mansen Mörinöillä on taas kerran paljon nähtävää ja koettavaa Volvo CE Pirkkalan toimipisteellä sekä lisäksi erillisellä Maantäristys-demokentällä.

Alempana muutama esimerkki koneista joita meillä on näytillä tapahtumassa - Tervetuloa!.

Maantäristys 2018

Maantäristys-Demokentällä järjestetään myös Operators Club kilpailu.

Osallistua voivat kaikki ammattitaitoiset ja täysi-ikäiset maansiirtoalan konekuskit - riippumatta millä merkillä työskentelet! Kisaa käydään aikaa vastaan ja kaksi parasta pääsevät Konziin Saksaan mittelemään taitojaan muita EMEA-alueen kansallisia mestareita vastaan.

Volvo CE Finland
Tuottotie 8, Tampere

Maantäristys 2018
Linnakallio, Tampere
Maantäristys 2018 esite

Mansen Mörinät
mansenmorinat.fi
pe 13.4. klo 9–17
la 14.4. klo 9–15

Mansen Mörinät 2018, kartta - Volvo CE
EWR170E - Ensiesiintyminen!

Esillä nyt ensimmäistä kertaa Suomessa Volvon lyhytperäinen uutuusmalli EWR170E, joka sijoittuu 17950-19200 kg painoluokkaan.

L25H Compact kuormaaja

Ketterä, nopea, tehokas, tuottava - adjektiivit loppuvat helposti kesken. Tätä on tultava paikan päälle katsomaan!

DD105 asfalttijyrä

Poikkeuksellisen tehokas kone, suunniteltu kasvattamaan sekä kannattavuuttasi että vähentämään ympäristöön kohdistuvaa rasitusta. Voimanlähteenä Tier 4 Final/Stage IV -moottorin tehokkuutta parantaa Eco-tila ja automaattinen joutokäynti varmistavat koneen hyvän suorituskyvyn minimoiden polttonesteenkulutuksen, päästöt ja melun.

EC750E kone isoihin urakoihin

EC750E tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehoa ja vakautta suuremman kapasiteetin varmistamiseksi vaativimmissakin työkohteissa. Alan paras polttonestetalous, innovatiivinen sähköhydraulinen teknologia ja ECO-tila auttavat optimoimaan tuotannon ja maksimoimaan sijoittamasi pääoman tuoton.