Construction Equipment Suomi
Maansiirtopäivä - Volvot montulla
Volvot montulla maansiirtopäivä

perjantaina 25.10.2019

Ylivoimainen maansiirtokoneiden ykkösketju kentällä

Volvot montulla -maansiirtopäivä 25.10.2019 klo 11-19, osoitteessa Tikkurilantie 163, Vantaa.

Mikään ei pelaa yhteen niinkuin Volvon kuorma-autot ja Volvo Construction Equipmentin maansiirtokoneet. Testaa alan parhaat työvälineet oikeassa soramonttuympäristössä ja koe saumaton yhteispeli. Nämä kaverit eivät roiskaise räkäkiekkoa vaan lataavat suoraan ylämummoon.

Tervetuloa kokeilemaan Volvo Construction Equipment -maansiirtokoneiden ja Volvon kuorma-autojen ylivoimaiset ominaisuudet maansiirtotöissä perjantaina 25.10.2019. Tarjolla hodareita ja hirvenpalapaistia koko päivän!

Paikalla myös Volvon rahoitus.

Volvo CE – Markkinoiden parhaat maansiirtokoneet

Volvo Construction Equipment –työkoneet suoriutuvat kaikissa työolosuhteissa. Ne ovat vahvoja ja kestäviä laitteita, jotka tarjoavat ylivoimaista mukavuutta ja hallittavuutta sekä polttonestettä säästävää tehokkuutta. Volvo on ottanut asiakkaat mukaan koneidensa suunnitteluun ja siksi ne vastaavat käyttäjiensä tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Volvo kuorma-autot – Väkevät maansiirtotöiden luottopelurit 

Esillä lyömätön maansiirtokuorma-autojen ykkösketju. Maansiirtopäivässä on koeajettavissa laaja valikoima Volvon kuorma-autoja maansiirtotöihin optimoiduilla ominaisuuksilla. Koe ryömintävaihteiston hyödyt sekä sujuva liikkuminen painonsiirtojen ansiosta oikeissa olosuhteissa unohtamatta VDS-ohjauksen ylivoimaisia etuja vaativissa olosuhteissa: 70% keveämpi kääntää ja helppo ohjata.

Volvo Trucks mukana maansiirtopäivillä
Volvo Trucks Maansiirtopäivillä!
Lue tarkemmin tästä
Tikkurilantie 163, Vantaa
Katso ajo-ohjeet Google Mapsista