Evocon DOO Srbija

Kontrole donjeg postroja

Poznavanje vašeg donjeg postroja

Kontrole donjeg postroja

Volvo program kontrole donjeg postroja je kompletan paket usluga koji optimizuje radni vek donjeg postroja i koristi najnoviju tehnologiju za podatke i informacije. U kombinaciji sa iskustvom Volvo stručnjaka, on pruža prilagođenu uslugu u pogledu održavanja, prevencije i podrške. Kontrola donjeg postroja obuhvata MATRIS, Volvo stručnjaka, originalne Volvo delove i vizuelnu kontrolu. Ništa se ne prepušta slučaju, pa su performanse maksimalne.

MATRIS

Napredni informacioni sistem za praćenje mašine (MATRIS) koristi informacije dobijene kontrolom habanja donjeg postroja. MATRIS generiše sveobuhvatan izveštaj o statusu habanja donjeg postroja koji se zasniva na radnim satima mašine. Skup MATRIS izveštaja daje novu dimenziju podacima koji se koriste za kreiranje grafikona trenda habanja. To omogućava kupcima i dilerima da donesu pravilne odluke o preventivnom održavanju.

Vizuelna kontrola

Prva faza kontrole je vizuelni obilazak donjeg postroja u cilju brzog detektovanja bilo kakvih problema. Naši stručnjaci takođe mogu da posavetuju kupce o jednostavnim tehnikama osnovne vizuelne kontrole donjeg postroja pomoću koje mogu da se spreče veliki problemi nakon identifikovanja bilo kakvih odstupanja u ranim fazama.

Originalni Volvo delovi

Osim što su sve komponente Volvo donjeg postroja usklađene jedne sa drugim, one su pouzdane i izdržljive. Kada neki deo donjeg postroja mora da se zameni, koristi se originalni Volvo deo da bi vaš Volvo ostao Volvo i da bi radna pouzdanost mašine bila maksimalna. Ne postoji kompromis kada je reč o kvalitetu i bezbednosti koju nude originalni Volvo delovi. Strani deo u sistemu može da naruši optimalne performanse mašina, da uzrokuje dalja oštećenja i da poništi važenje garancije.

Značaj donjeg postroja

Donji postroj bagera obavlja lavovski deo posla. Prihvata celu masu mašine i neprestano nailazi na kamenje i druge prepreke tokom rada. Većina njegovih delova je stalno izložena habanju i naprezanju. Ako održavate donji postroj u dobrom stanju, vaša mašina uvek radi bezbedno i efikasno. Osim toga, možete da se oslonite na superiorne performanse i visok kvalitet originalnih Volvo delova za donji postroj. Oni su specijalno razvijeni za vašu mašinu kao delovi kompletnog sistema, zbog čega su optimalno usklađeni sa ostatkom pogonske grupe. Time se produžava radni vek i obezbeđuju najmanji radni troškovi tokom radnog veka mašine.

  • Redovna kontrola od strane Volvo tehničara.
  • Analiziranje i praćenje sačuvanih podataka o habanju pomoću naprednog softvera.
  • Prijavljivanje rezultata habanja i preporučivanje najboljeg rešenja za održavanje.
  • Zamena delova i servisiranje.
  • Planiranje sledeće kontrole i servisiranja
Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Poboljšajte vaš posao

Hajde da porazgovaramo o tome kako možemo da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas