Evocon DOO Srbija
Volvo Services Foundation Services

Uključeno od početka

Uspeh na novi način

Uključeno od početka

Svaka Volvo mašina se isporučuje sa legendarnom Volvo korisničkom podrškom koja postavlja standarde u ovoj delatnosti od 1832. godine. Bez obzira na to da li kupujete novu ili polovnu mašinu, naša globalna mreža dilera i tehničara nudi non-stop podršku, uključujući praćenje mašina i prvoklasnu raspoloživost delova. To je osnova za sve Volvo usluge, što znači da imate našu punu podršku od samog početka.

Globalna dilerska mreža

Volvo ima sveobuhvatnu mrežu koja zadovoljava sve vaše potrebe koristeći lokalno znanje i globalno iskustvo. Naša globalna infrastruktura dilera, radionica i posvećenog osoblja koristi zajedničko iskustvo cele Volvo organizacije.

Volvo servisni tehničari

Tehničari koji rade kod dilera i koji se obučavaju u firmi Volvo poznaju vašu Volvo mašinu od glave do pete i znaju kako da maksimalno iskoriste tehnologiju bolje od bilo kog drugog. Kao što vidite, znanje i stručnost su sastavni deo naše ponude. Zato vodimo računa o tome da se naši profesionalci stalno obučavaju i da poznaju najnovije standarde i alatke koje Volvo nudi.

Globalna raspoloživost delova

Nijedan isporučilac delova ne može da se nadmeće sa firmom Volvo u pružanju kompletnih rešenja. Bez obzira na to koji vam deo treba, možemo da ga obezbedimo i zamenimo brzo i bezbedno – čak i ako je Volvo mašina kupljena pre deset godina. Pristupite bazi sa više stotina hiljada delova preko naše ekskluzivne logističke mreže koja vam je dostupna sa jednog izvora – kod Volvo dilera.

Sveobuhvatne garancije

Kvalitet, koji predstavlja sinonim za Volvo marku, glavna je odlika proizvoda koje projektujemo i proizvodimo više od 185 godina. Verujemo u kvalitet svojih proizvoda, zbog čega vam dajemo sveobuhvatnu ponudu koja kombinuje standardnu garanciju i fleksibilan prošireni program pokrivenosti. Takođe se možete radovati spokojstvu koje dolazi sa sveobuhvatnim garancijama koje su dostupne uz kupovinu originalnih Volvo delova.

Uvodna obuka

Držite mašinu u radnom stanju i poslujte uz pomoć naših stručnjaka koji vam nude uvodna uputstva o mašini i obuku rukovalaca na licu mesta nakon isporuke Volvo mašine.

CareTrack

Uštedite vreme i novac koristeći CareTrack, jedan od mnogih informacionih sistema za praćenje mašine. CareTrack, standardna oprema na našim većim mašinama, omogućava vam da slobodno pristupate podacima o vašoj mašini kao što su radni sati i pozicioniranje i pomaže vam da efikasnije planirate servisiranje pomoću upozorenja. Iznad osnovne verzije, na raspolaganju vam je bezbroj mogućnosti za bolji učinak rukovaoca, veću produktivnost i manje troškove goriva.

Proaktivno praćenje

Proaktivno praćenje vam omogućava da držite mašinu u radnom stanju. Volvo daljinski prati podatke o mašinama iz sopstvenog centra za radnu efikasnost, što olakšava predviđanje potencijalnih kvarova pre nego što do njih dođe. To vam daje više vremena da se fokusirate na rad, a osim toga smanjuje neplanirane zastoje u radu i troškove popravke.

Non-stop podrška

Naš cilj je jasan – uradićemo sve što treba da bismo vam obezbedili nesmetano poslovanje i što produktivniju i rentabilniju mašinu. Nudimo vam non-stop podršku da bismo vam pomogli onda i tamo gde vam je najpotrebnije.

Volvo roba

Naše mašine imaju jedinstvenu konstrukciju, proizvodnju i podršku. Ljudi širom sveta s ponosom kupuju i koriste Volvo proizvode. Odaberite nešto iz širokog asortimana zvanične Volvo robe, uključujući odeću, igračke, kolekcije i druge proizvode koji odražavaju našu marku i ono u šta verujemo.