Evocon DOO Srbija
Volvo simulator operating training

Obuka za rukovaoce na simulatoru

Simulirane mašine, realni rezultati

Obuka za rukovaoce na simulatoru

Obuka za rukovaoce na simulatoru je fleksibilan i praktičan kurs, dizajniran da poveća bezbednost i produktivnost, uz svođenje na minimum ometanja vašeg svakodnevnog rada. Koristeći najsavremenije Volvo simulatore mašina, rukovaoci su u mogućnosti da iskuse realne scenarije u bezbednom i prijatnom okruženju za učenje.

Ono što dobijete

Obuka po meri

Simulatori precizno repliciraju specifične uslove na radnom mestu, što znači da operateri mogu trenirati u scenarijima koji su im najrelevantniji i završiti obuku svojim tempom.

Bezbedniji rad

Obuka zasnovana na simulatoru omogućava rukovaocima da razviju svoje veštine bez stvaranja rizika za trenera, osoblje na lokaciji ili mašineriju. Rezultat je sigurno okruženje za obuku i sigurnije radno mesto kada se rukovaoci vrate u stvarne uslove.

veće produktivnosti

Opremljeni autentičnim kontrolama, naši simulatori izgledaju i ponašaju se kao prave mašine. Rukovaoci dobijaju trenutnu povratnu informaciju i procenu koja im pomaže da izvuku maksimum iz mnogih inteligentnih funkcija svog Volvoa.

Smanjenje troškova, povećanje radnih sati

Rukovaoci mogu da treniraju u bilo koje vreme i u bilo kojim vremenskim uslovima bez potrebe da iznose mašinu iz proizvodnje, troše gorivo ili utiču na habanje i trošenje. Obuka takođe pomaže da se smanji habanje i trošenje na terenu, za produženi radni vek mašine.

Efikasan izbor

Smanjite emisije tokom i nakon obuke. Simulatori se kreću baš kao prave mašine, ali bez potrebe da troše bilo kakvo gorivo. Obuka takođe čini rukovaoce efikasnijim kada se vrate za komande u stvarnom svetu.

Veće zadovoljstvo rukovalaca

Dokazano je da obuka povećava zadovoljstvo poslom, što rezultira srećnijim i produktivnijim rukovaocima. Posvećenost razvoju zaposlenih takođe pomaže u privlačenju i zadržavanju talentovanih rukovalaca.

Kako sve funkcioniše

Volvo simulator operator training
Od teorije do prakse

Obuka za rukovaoce simulatorom izvodi se kroz kombinaciju teorije i prakse - a sve to podržavaju napredni simulatori mašina. Dizajniran s obzirom na fleksibilnost, kurs se može izvoditi ili na lokaciji kompanije Volvo ili na vašoj lokaciji.

Obuka počinje u učionici sa temama zasnovanim na teoriji, uključujući:

  • Značaj rukovaoca
  • Bezbednost na radnom mestu
  • Upoznavanje sa mašinom
  • Najbolje radne prakse

Učesnici tada dobijaju aktivno učešće i stavljaju teoriju u akciju. Trener će definisati program obuke u okviru simulatora, sa prilagođenim vežbama u skladu sa trenutnim nivoom rukovaoca i ciljevima učenja.

Iz sigurnosti simulatora, učesnici primjenjuju ono što su naučili i krče svoj put kroz specifično određene scenarije. Pored pružanja trenutnih povratnih informacija i uputstava rukovaocima, simulator takođe pruža podatke instruktoru koji se koriste za analizu performansi.

Na osnovu ovih podataka, instruktor daje savete i trikove po meri tokom praktičnog dela, a takođe može da savetuje o daljim oblastima poboljšanja nakon obuke.

Pametni alati za obuku

Održavajte napredak i uključite aktivnosti obuke u dugoročno neprekidno poboljšanje, uz podršku niza pametnih rešenja dostupnih od vašeg Volvo dilera.

Pregled izveštaja

Uz podršku CareTrack telematičkog sistema, Pregled izveštaja može biti savršen materijal za obuku za rukovaoce. Sveobuhvatan portfolio izveštaja pruža informacije koje se odnose na zdravlje, efikasnost i produktivnost Volvo mašina, a rukovaocima daje informacije o tome kako njihov način rada utiče na performanse mašine.

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Poboljšajte vaš posao

Hajde da porazgovaramo o tome kako možemo da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas