Evocon DOO Srbija

Šta je najbolje za vašu firmu

Snažno partnerstvo
Sporazumi o podršci za kupce ojačavaju odnose između zastupnika i kupaca. Redovni servisni pregledi podstiču obe strane da održavaju kontakt, čime se stvara jedinstveno partnerstvo.


Kontrola troškova
Uz sporazum o podršci za kupce, unapred ugovorena cena po satu vam pomaže da planirate operacije, smanjite rizik i budete konkurentniji u ponudama.

Fokus na osnovnu delatnost
Sporazumi o podršci za kupce obezbeđuju vam mir potreban da se fokusirate na najvažnije delove vašeg posla. Izaberite oblasti vašeg posla koje je potrebno poboljšati kako biste postigli tačnost i ujednačenost u svim operacijama na gradilištu.


Maksimizujte potencijal vremena bez zastoja u radu
Uvežbani Volvo servisni tehničari i alati za Volvo analizu ulja koriste najnoviju tehnologiju za nadzor rada i performansi mašine, čime se obezbeđuje maksimalni potencijal neprekidnog vremena rada. 

Ostvarite bolji odnos sa vašom Volvo mašinom!

Stvorite uspešan odnos sa vašom Volvo mašinom! Saveti o tome kako da izvučete najviše iz svojih investicija. Tajna je u sporazumu o podršci kupcima.

Četiri sporazuma

Sa četiri sporazuma o podršci za kupce između kojih možete da birate, uvek možete izabrati paket koji najviše odgovara vašim potrebama.
Na raspolaganju su vam zlatni, srebrni, plavi i beli.

Zlatni sporazum o podršci za kupce

Zlatni sporazum o podršci za kupce je naša najsveobuhvatnija ponuda. Ovaj sporazum nudi preventivno održavanje, preglede i vršenje potrebnih popravki od strane uvežbanih Volvo servisnih tehničara. Vaš zastupnik će vršiti iste radnje koje su obuhvaćene plavim sporazumom, uključujući i popravke svih delova kako bi se ispunila sva očekivanja vezana za produktivnost i neprekidno vreme rada.

Srebrni sporazum o podršci za kupce

Srebrni sporazum o podršci za kupce nudi iste stvari kao i plavi, uz dodatak vršenja popravki na određenim komponentama. 

Plavi sporazum o podršci za kupce

Plavi sporazum o podršci za kupce nudi preventivno održavanje i preglede Moguće je uključiti analitičke alatke i usluge kao što su CareTrack, Volvo analiza ulja i MATRIS analiza koje nadziru vašu mašinu. 

Beli sporazum o podršci za kupce

Beli sporazum o podršci za kupce nudi redovno pregledanje svih vitalnih delova i funkcija mašine koje vrše Volvo servisni tehničari. 

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Poboljšajte vaš posao

Hajde da porazgovaramo o tome kako možemo da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas