Evocon DOO Srbija

Originalni Volvo habajući delovi

Volvo u ponudi ima širok spektar originalnih habajućih delova, razvijenih i testiranih kako bi ispunili i vaša najveća očekivanja, za sve primene.Da bi vaša mašina ostala u vrhunskom stanju Volvo vam nudi delove koji će joj pomoći da neometano radi što je duže moguće.

Izaberite neki od habajućih delova, kao što su delovi donjeg stroja, Volvo creva ili Volvo sistem zuba, kako bi vaša mašina uvek radila kao nova. Ovi delovi su podvrgnuti najzahtevnijim testiranjima kako bi mogli da izdrže ekstremna opterećenja u radu. Naš dizajn i izbor materijala garantuju vam superiorne performanse.

Rešenja za kupce

Kratki pregled proizvoda i usluga koje nudimo kao podršku vašoj firmi tokom čitavog trajanja vlasništva, koje vam pomažu da ostanete profitabilni iz godine u godinu.

Volvo sistem zuba

neka traje

Volvo sistem zuba nudi vam optimizovane duge intervale zamene, visoku produktivnost i profitabilnost.

Volvo nudi specijalizovane, patentirane zube i adaptere za sve tipove primena. Visokokvalitetni delovi smanjuju vam ukupne troškove vlasništva i maksimizuju performanse vaše mašine.

Lako se postavlja
Vertikalni uređaj za zaključavanje čini montažu i skidanje brzim i lakim. Potpuna integracija u telo adaptera rezultuje zaštitom i dužim radnim vekom.

Volvo zubi odolevaju visokim nivoima stresa
Idealno uklapanje zuba i adaptera, uz velike površine za stabilizaciju, rezultuje izuzetno snažnom jedinicom koja može da izdrži velike sile i nivoe stresa.

Samooštreći
Samooštreći dizajn i strateški postavljen habajući materijal daju maksimalni vek habanja uz konstantne performanse.

Otpornost na sile
Ivica adaptera i zuba ima oštar ugao, čime se ostvaruje idealan otpor čeonim silama i smanjuje rizik od otvaranja "kućišta zuba".

Originalni Volvo delovi donjeg stroja

U skladu sa vašim najvećim očekivanjima

Kompletna ponuda Volvo delova za donji stroj razvijena je i testirana kako bi se osigurali najviši standardi kvaliteta i performansi.

Dovedeni do krajnjih granica
Delovi za donji stroj podvrgavaju se opširnim testiranjima kako bi bili u stanju da podnesu ekstremne, postojane napore.

Dizajnirani specijalno za Volvo Construction Equipment
Volvo delovi za donji stroj omogućavaju bezbedan i efikasan rad, dug i produktivan radni vek i niske troškove rada.

Volvo gume za gusenice

  • Razvijane u kombinaciji sa Volvo građevinskim mašinama
  • Upoznajte se sa najvišim standardima bezbednosti i kvaliteta

Volvo delovi donjeg stroja

Saznajte rezultate ekstremnog testiranja Volvo guseničnih lanaca i donjih valjaka! Volvo delovi donjeg stroja obezbeđuju kvalitet i trajnost u koje se možete pouzdati.

Volvo gumena obloga sa zavrtnjem

Povećajte svestranost

Volvo sistem gumenih obloga sa zavrtnjima za bagere guseničare je idealno rešenje za veću svestranost mašine. Isplativ dizajn vam omogućava lak prelazak između drumskih i terenskih lokacija bez uzrokovanja površinskih oštećenja.

Svestranost
Prelazite sa drumskih na terenske poslove i obratno, i iskoristite pogodnosti dve mašine u jednoj. Gumene obloge obezbeđuju potpunu zaštitu na površini tla i lako se uklanjaju kada je potrebna puna vuča.

Velika trajnost
Proizvedena od robusne mešavine gume u cilju smanjenja habanja, ova obloga uključuje čeličnu ploču sa izdržljivom gumenom spoljašnošću i gumenim jastučetom koje pomaže u smanjenju vibracija i buke.

Dostupnost
Sistem gumenih obloga dostupan je kao fabrički montirana opcija ili kroz mrežu Volvo zastupnika. Postprodajni komplet sadrži i oblogu i gusenicu.

Isplativost
Zamena pojedinačnih gumenih obloga ako i kada je to potrebno predstavlja isplatim i lak način za održavanje guseničnog sistema bagera.

Volvo anker-zavrtnji

Rešenje za habanje

Idealno rešenje kada habanje vaše građevinske opreme uzrokuje mrtvi hod na spojnim tačkama, a otvori su istrošeni.

Trajno rešenje za ekonomičan i dug radni vek
Kada vaša mašina počne da pokazuje znake habanja, Volvo anker-zavrtnji predstavljaju idealno rešenje.

Brzo i lako montiranje (često na samom gradilištu)
Volvo anker-zavrtnji imaju dva rukavca koja se šire i koji popunjavaju razmak i spajaju okca za pričvršćivanje.

Uz Volvo anker-zavrtnje nije potrebno ponovno osposobljavanje ili prerada mašine.

Dostupno za širok spektar proizvoda.

Svaki deo je od vitalnog značaja!

Što je veći kvalitet vaših komponenti, više ćete dobiti od vaše Volvo mašine. Svaki deo je od vitalnog značaja za neprekidni rad i performanse. Zato, zašto rizikovati?

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Znate šta vam je potrebno?

Želite da naručite delove? Biće nam drago da vam pomognemo.

Pošaljite zahtev