Evocon DOO Srbija

Originalni Volvo habajući delovi

Volvo u ponudi ima širok spektar originalnih habajućih delova, razvijenih i testiranih kako bi ispunili i vaša najveća očekivanja, za sve primene.Da bi vaša mašina ostala u vrhunskom stanju Volvo vam nudi delove koji će joj pomoći da neometano radi što je duže moguće.

Izaberite neki od habajućih delova, kao što su delovi donjeg stroja, Volvo creva ili Volvo sistem zuba, kako bi vaša mašina uvek radila kao nova. Ovi delovi su podvrgnuti najzahtevnijim testiranjima kako bi mogli da izdrže ekstremna opterećenja u radu. Naš dizajn i izbor materijala garantuju vam superiorne performanse.

Rešenja za kupce

Kratki pregled proizvoda i usluga koje nudimo kao podršku vašoj firmi tokom čitavog trajanja vlasništva, koje vam pomažu da ostanete profitabilni iz godine u godinu.

Volvo sistem zuba

Ne biste pitali svetski poznatog fudbalera da igra u pogrešnim patikama, pa zašto to isto da radite sa korpom vaše mašine? Ne pravite kompromise u vezi kvaliteta i izaberite Volvo sistem zuba, najbolji izbor za Volvo korpe.

Maksimalna rentabilnost

Niži troškovi održavanja, duže vreme neprekidnog rada

  • Manje habanje korpe
  • Duži intervali zamene
  • Brza i jednostavna instalacija

Povećanje produktivnosti i efikasnosti potrošnje goriva

  • Veće punjenje korpe
  • Odlična sposobnost prodiranja
Nova generacija zuba za srednje i velike mašine

Nova generacija Volvo sistema zuba nudi rešenja za nenadmašne performanse i vreme neprekidnog rada tako što vam pomaže da na najbolji način iskoristite svoju Volvo mašinu. Na osnovu decenijskog iskustva i stručnosti naših inženjera, usavršili smo naš dokazani sistem zuba za brže kopanje i dugotrajnu oštrinu.

Brza, jednostavna i bezbedna instalacija

Pomoću novog Volvo sistema zaključavanja možete da ugradite ili zamenite zube za nekoliko minuta, čime se smanjuje vreme zastoja. Držač i zub se sklapaju i isporučuju zajedno i nije potrebna zamena opruge tokom veka trajanja zuba. Štaviše, pametni sistem radi sa osovinicom blokade za višekratnu upotrebu, koji se može montirati na obe strane.

Pravo rešenje bez kvarova, nova generacija Volvo sistema zuba ne zahteva nikakv poseban alat prilikom instaliranja ili zamene zuba čime se smanjuje rizik od telesnih povreda.

Postavite, gurnite i zavrnite....zaista je lako instalirati!

Originalni Volvo delovi donjeg stroja

U skladu sa vašim najvećim očekivanjima

Kompletna ponuda Volvo delova za donji stroj razvijena je i testirana kako bi se osigurali najviši standardi kvaliteta i performansi.

Dovedeni do krajnjih granica
Delovi za donji stroj podvrgavaju se opširnim testiranjima kako bi bili u stanju da podnesu ekstremne, postojane napore.

Dizajnirani specijalno za Volvo Construction Equipment
Volvo delovi za donji stroj omogućavaju bezbedan i efikasan rad, dug i produktivan radni vek i niske troškove rada.

Volvo gume za gusenice

  • Razvijane u kombinaciji sa Volvo građevinskim mašinama
  • Upoznajte se sa najvišim standardima bezbednosti i kvaliteta

Volvo delovi donjeg stroja

Saznajte rezultate ekstremnog testiranja Volvo guseničnih lanaca i donjih valjaka! Volvo delovi donjeg stroja obezbeđuju kvalitet i trajnost u koje se možete pouzdati.

Volvo gumena obloga sa zavrtnjem

Povećajte svestranost

Volvo sistem gumenih obloga sa zavrtnjima za bagere guseničare je idealno rešenje za veću svestranost mašine. Isplativ dizajn vam omogućava lak prelazak između drumskih i terenskih lokacija bez uzrokovanja površinskih oštećenja.

Svestranost
Prelazite sa drumskih na terenske poslove i obratno, i iskoristite pogodnosti dve mašine u jednoj. Gumene obloge obezbeđuju potpunu zaštitu na površini tla i lako se uklanjaju kada je potrebna puna vuča.

Velika trajnost
Proizvedena od robusne mešavine gume u cilju smanjenja habanja, ova obloga uključuje čeličnu ploču sa izdržljivom gumenom spoljašnošću i gumenim jastučetom koje pomaže u smanjenju vibracija i buke.

Dostupnost
Sistem gumenih obloga dostupan je kao fabrički montirana opcija ili kroz mrežu Volvo zastupnika. Postprodajni komplet sadrži i oblogu i gusenicu.

Isplativost
Zamena pojedinačnih gumenih obloga ako i kada je to potrebno predstavlja isplatim i lak način za održavanje guseničnog sistema bagera.

Volvo anker-zavrtnji

Rešenje za habanje

Idealno rešenje kada habanje vaše građevinske opreme uzrokuje mrtvi hod na spojnim tačkama, a otvori su istrošeni.

Trajno rešenje za ekonomičan i dug radni vek
Kada vaša mašina počne da pokazuje znake habanja, Volvo anker-zavrtnji predstavljaju idealno rešenje.

Brzo i lako montiranje (često na samom gradilištu)
Volvo anker-zavrtnji imaju dva rukavca koja se šire i koji popunjavaju razmak i spajaju okca za pričvršćivanje.

Uz Volvo anker-zavrtnje nije potrebno ponovno osposobljavanje ili prerada mašine.

Dostupno za širok spektar proizvoda.

Svaki deo je od vitalnog značaja!

Što je veći kvalitet vaših komponenti, više ćete dobiti od vaše Volvo mašine. Svaki deo je od vitalnog značaja za neprekidni rad i performanse. Zato, zašto rizikovati?

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Znate šta vam je potrebno?

Želite da naručite delove? Biće nam drago da vam pomognemo.

Pošaljite zahtev