Evocon DOO Srbija
Kvalitetni delovi

Originalni Volvo delovi nude najviši kvalitet i garantovane performanse za vašu Volvo mašinu. Svaki deo je od vitalnog značaja za neprekidni rad i performanse. Koristite samo delove i proizvode koji su konkretno razvijani, testirani i odobreni za optimalan rad - što predstavlja ključ za smanjene troškove vlasništva i rada. Ponuda kvalitetnih Volvo delova obuhvata širok dijapazon komponenti i opcionih usluga za dugotrajan rad i životni ciklus.

Svaki deo je od vitalnog značaja!

Što je veći kvalitet vaših komponenti, više ćete dobiti od vaše Volvo mašine. Svaki deo je od vitalnog značaja za neprekidni rad i performanse. Zato, zašto rizikovati?

Rešenja za kupce

Kratki pregled proizvoda i usluga koje nudimo kao podršku vašoj firmi tokom čitavog trajanja vlasništva, koje vam pomažu da ostanete profitabilni iz godine u godinu.

Novinske vesti

Najnovije vesti o Volvo delovima

Volvo nova generacija sistema zuba omogućava korpama nešto za sitnjenje

Nova generacija Volvo sistema zuba predviđena je za veće bagere točkaše i utovarivače točkaše, ima veću sposobnost prodiranja, duži vek trajanja – i jednostavan sistem za montažu „bez čekića“.

Volvo Assist asortiman je izbačen na evropsko tržište na izložbi Intermat 2018. godine

Volvo Construction Equipment izlaže celokupan asortiman Volvo Assist rešenja koja su opremljena najsavremenijim Volvo Co-Pilot displejem u kabini.

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Znate šta vam je potrebno?

Želite da naručite delove? Biće nam drago da vam pomognemo.

Pošaljite zahtev