Evocon DOO Srbija
volvo priključak bager

Bageri točkaši - Priključci

Hidraulične bušilice

Pomeranje granica

Volvo hidraulične bušilice su projektovane da rade u skladu sa Volvo bagerom točkašem tako što obezbeđuju doslednu snagu i performanse koje su vam potrebne – udar za udarom. Volvo hidraulične bušilice su spremne da učestvuju u najzahtevnijim projektima jer su projektovane da budu izdržljive i imaju opseg radnih alatki i konfiguracije bušilice podobne za rad.

Razgovarajte sa svojim lokalnim prodavcem o opcijama nosača koji odgovaraju interfejsu vaše mašine. 

HB14 мала бука

Volvo hidraulične bušilice su projektovane da rade u skladu sa Volvo bagerom tako što obezbeđuju doslednu snagu i performanse koje su vam potrebne – udar za udarom.

Dostupno za: EC140E, ECR145E, EWR150E

Detalji

HB15 мала бука

Volvo hidraulične bušilice su spremne da učestvuju u najzahtevnijim projektima, jer su projektovane da budu izdržljive i imaju opseg radnih alatki i konfiguracije bušilice podobne za rad.

Dostupno za: ECR145E, EWR150E

Detalji

HB18 мала бука

Volvo hidraulične bušilice su projektovane tako da pružaju impresivne rezultate, koji god da je zadatak u pitanju, a istovremeno smanjuju potrošnju goriva i zahteve u vezi mašine.

Dostupno za: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Detalji

HB21 мала бука

Volvo dizalice, sa kontrolom pomoću dve brzine u kombinaciji sa širokim opsegom dostupnih radnih alatki, pružaju fleksibilnost i predstavljaju prilagođeno rešenje za svaku primenu.

Dostupno za: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalji

HB22 мала бука

Volvo hidraulična bušilica je proizvedena zahvaljujući napornom radu i može da preuzme najteže poslove i da bude produktivna u dužem vremenskom periodu.

Dostupno za: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalji
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt