Evocon DOO Srbija
volvo priključak bager točkaš

Bageri točkaši - Priključci

Za klasu ispred svih

Rotirajte priključke

Široka paleta priključaka koji se lako montiraju može vam uštedeti vreme, smanjiti troškove i kreirati multifunkcionalnu mašinu. Uz Steelwrist® tiltrotatore, lagane brze spojnice, izdržljive kašike i bušilicu, Volvo bageri točkaši mogu da kopaju, utovaruju, buše i transportuju materijal na najefikasniji i najproduktivniji način.

Imajte na umu da ponuda priključaka za modele mašina može da se razlikuje od tržišta do tržišta.

Brze spojnice

Paleta brzih spojnica koje omogućavaju rukovaocu da brzo i lako poveže Volvo priključke.

Kratki pregled priključaka

Kašike

Izaberite neku iz ponude originalnih Volvo kašika koje su konstruisane za harmoničan rad sa Volvo bagerom. Kašike su dostupne u opcijama za direktno montiranje ili sa Volvo interfejsom za brzu spojnicu. GPX, TGX i CAX kašike naročito su dizajnirane za rad sa tiltrotatorom.

Kratki pregled priključaka

Hidraulične bušilice

Kako bi omogućila prodiranje u veliki broj zahtevnih materijala, Volvo hidraulična bušilica nudi vam postojanu snagu, izdržljivost i silu razbijanja. Za mašine težine deset tona i manje, Volvo bušilice su savršeno kompatibilne sa vašim mini bagerom, kombinovanom mašinom i mini utovarivačem.

Kratki pregled priključaka

Tiltrotators

Volvo bager i kašika, uz fabrički ugrađenu brzu spojnicu i Steelwrist® tiltrotator, nude vam nenadmašnu kombinaciju visoke produktivnosti, bezbednosti, precizne kontrole i smanjene potrošnje goriva. Iskusite nov način rada i završite poslove uz Volvo.

Kratki pregled priključaka
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt