Evocon DOO Srbija
volvo priključak mini utovarivač

Mini utovarivači - Priključci

Samo najbolje je dovoljno dobro za vaš Volvo

Neka vaš Volvo ostane u potpunosti Volvo

Volvo mini utovarivači poznati su širom sveta po svom vrhunskom kvalitetu, a Volvo priključci nude identičan visok kvalitet. Zašto praviti kompromise? Time što vaš mini utovarivač ostaje u potpunosti Volvo, vi ostajete bezbrižni i vaš rad isplativ.

Imajte na umu da ponuda priključaka za modele mašina može da se razlikuje od tržišta do tržišta.

Kašike utovarivača

Volvo nudi široku ponudu kašika kako bi obezbedio idealno uparivanje vaše mašine i vašeg gradilišta.

Kratki pregled priključaka

Kašike sa hvataljkama

U okviru svoje palete priključaka za mini utovarivače Volvo nudi hvataljke za otpatke, šiblje i đubrivo, čime se obezbeđuje maksimalna prilagodljivost svim vašim potrebama prikupljanja.

Kratki pregled priključaka

Viljuške

Vile za palete su idealne za rukovanje paletama i materijalima. Konstrukcija za teške uslove rada obezbeđuje vilama snagu potrebnu za rukovanje svim teretima koje sama mašina može da podnese. Laka i brza promena rastojanja zubaca doprinosi povećanju fleksibilnosti.

Kratki pregled priključaka

Hidraulične bušilice

Volvo hidraulična bušilica kombinuje izuzetne performanse u radu i niske nivoe buke i vibracija. Pouzdana je i laka za održavanje. Hidraulične bušilice stižu opremljene jednim čeličnim dletom i hidrauličnim cevima.

Kratki pregled priključaka

Noževi

Pogodni za transport zemlje i raščišćavanje zemljišta. Nož ima hidraulično podešavanje ugla i nagiba. Ugao je moguće podesiti 30° u desno ili levo od centra, a nagib 10° od horizontalne linije u oba smera.

Kratki pregled priključaka

Četke

Ugaona četka idealna je za raščišćavanje gradilišta i radove na javnom održavanju, jer široki delovi četke omogućavaju čišćenje u jednom prolazu. Četke za pokupljanje idealne su za blago i zahtevno raščišćavanje u svim primenama koje zahtevaju sakupljanje ostataka - npr. na otpadima

Kratki pregled priključaka

Čistači snega

Raonika za sneg sa hidrauličkim naginjanjem za efikasno uklanjanje snega sa parkinga, kolovoza, trotorara i sl. Podesiva zaštita od proklizavanja osigurava optimalne performanse, a povijeni nož i funkcija prekidanja struje minimizuju štetu od udarca o potencijalne prepreke.

Kratki pregled priključaka

Freze za silažu

Freza za silažu koristi se za drobljenje tvrdo napakovane silaže i poseduje podesive vođice za prilagođavanje dubine reza. Rezač je, radi dužeg radnog veka, napravljen od snažnog materijala otpornog na abrazije. Dizajn omogućava da freza seče pored zidova i čitavom dubinom bunkera.

Kratki pregled priključaka

Ašovi za stabla

Ašov za stabla za iskopavanje korenja koristi se za presađivanje ili uklanjanje stabala sa čitavom korenskom masom. Ovaj dizajn ima kratak i visok toranj i kompaktni dizajn sa širokim otvorom za lakše rukovanje stablima.

Kratki pregled priključaka

Drobilice za panjeve

Drobilica za panjeve idealna je za poslove drobljenja i uklanjanja panjeva. Koristi zube za glodanje namenjene za teške poslove i ima opseg kretanja od 60 stepeni, čime se obezbeđuje visoka produktivnost.

Kratki pregled priključaka

Testere za stenje

Testera za stenje koristi se za prosecanje izrazito tvrdih materijala kao prilikom održavanja puteva ili sečenja otvora u betonu.

Kratki pregled priključaka

Glodalice za asfalt

Glodalica sa asfalt je idealna za održavanje puteva i pripremanje gradilišta. Melje brazde nastale zbog mraza, zaobilazi šahte i obrađuje useke pune dubine napravljene radi polaganja/popravki komunalne infrastrukture. Takođe je pogodna za teksturisanje kolovoza kojim se sprečava proklizavanje.

Kratki pregled priključaka

Grabulje

Električne pejzažne grabulje služe za radove ravnanja finiša, usitnjavanja zemljišta, uklanjanje ruševina, rasprostiranje zemljanog nabačaja i uklanjanje slamnatog materijala. Dvosmerni doboš obrađuje zemljište u smeru napred ili nazad, i može se postaviti pod uglom od 20 stepeni u levo i u desno.

Kratki pregled priključaka

Preparatori

Preparator pejzaža efikasno vrši čišćenje, uklanjanje kamenja i pripremu zemljišta. On skuplja kamenje prečnika 1 do 20 inča (25-500 mm) i omogućava da se pesak/zemlja i manji ostaci prosejavaju kroz perforiranu kašiku.

Kratki pregled priključaka

Plugovi

Pejzažni plugovi idealni su za operacije pripreme setvenih površina. mešanja komposta i pripreme pejzaža. Dvosmerni rad omogućava podrezivanje i sečenje vrhova kako u napred, tako i u nazad.

Kratki pregled priključaka

Sekači žbunja

Sekač šiblja je idealan za raščišćavanje šikara, visoke trave i manjih stabala. Koristi se u velikom broju oblasti: od velikih polja i javnih parkova, do bočnih strana pored puta. Indikator noža upozorava rukovaoca i posmatrače o kretanju noža.

Kratki pregled priključaka

Vibracioni valjci

Vibracioni valjci mogu efikasno da sabijaju širok dijapazon tipova podloga, uključujući šljunak, pesak, zemlju i asfalt. Idealni su za kolovoze, trotoare, biciklističke staze, terene za golf, mostove, parkinge i druge slične površine. Dostupni su obloženi i glatki valjci.

Kratki pregled priključaka

Rovokopači

Rovokopač se koristi za brzo i precizno kopanje kanala za kablove i polaganje manjih cevi. Poseduje dvopoložajni bočni pomak za kopanje uskih rovova, hidraulički motor sa visokim obrtnim momentom i pogonski sistem sa lančanom redukcijom za teške uslove rada.

Kratki pregled priključaka

Svrdla

Svrdlo se koristi za bušenje rupa u zemlji. Na raspolaganju su vam bušilice za standardne i teške radove, kao i sadnju stabala/šiblja. Jedinica je zaštićena od oštećenja hidrauličnim sigurnosnim ventilom, za slučaj da bušilica svrdla udari u veći nepokretan predmet.

Kratki pregled priključaka
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt