Evocon DOO Srbija
volvo priključak bager hidra

Hidraulične bušilice

Pomeranje granica

Postojana snaga, izdržljivost i sila razbijanja

Volvo hidraulične bušilice su projektovane tako da pružaju impresivne rezultate, koji god da je zadatak u pitanju. Volvo dizalice, sa izuzetnom energijom udara, kontrolom pomoću dve brzine i širokim opsegom dostupnih radnih alatki, pružaju fleksibilnost i predstavljaju prilagođeno rešenje za svaku primenu. Svaki detalj Volvo dizalice je projektovan da radi u skladu sa Volvo mašinom i isporučuju se kao „sve u jednom paketu“ – uključen je vaš izbor creva, nosača i alatki – tako da odmah možete preći na posao.

Volvo bušilice potpomognute su pouzdanošću i podrškom Volvo marke i naše mreže zastupnika. Bušilice i nosači prodaju se i servisiraju preko lokalnih zastupnika za Volvo i stižu sa punom garancijom proizvođača. Budite podržani - iskoristite našu opsežnu mrežu Volvo tehničara, delova, radnih alata, radionica i zastupnika.

Volvo hidraulične bušilice - ključne karakteristike proizvoda

Film koji predstavlja Volvo Construction Equipment paletu hidrauličnih bušilica za bagere. Ovi izdržljivi priključci konstruisani su da rade u savršenoj harmoniji sa Volvo bagerima - u okviru konkretnih okruženja i primena.

Mini bager

Od dizajna komponente do savršene ravnoteže težine i snage, svaki detalj Volvo bušilice je projektovan da radi u skladu sa Volvo mini bagerom.

Kratki pregled hidrauličnih bušilica
Bager guseničar

Snaga, performanse i fleksibilnost. Volvo hidraulične bušilice su projektovane tako da pružaju izvanredne rezultate, koji god da je zadatak u pitanju,

Kratki pregled hidrauličnih bušilica
Bager točkaš

Volvo hidraulična bušilica je proizvedena zahvaljujući napornom radu i može da preuzme najteže poslove i da bude produktivna u dužem vremenskom periodu.

Kratki pregled hidrauličnih bušilica
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt