Evocon DOO Srbija
volvo priključak bager hidra

Bageri guseničari - Priključci

Hidraulične bušilice

POMERANJE GRANICA

Volvo hidraulične bušilice su projektovane da rade u skladu sa Volvo bagerom tako što obezbeđuju doslednu snagu i performanse koje su vam potrebne – udar za udarom. Volvo hidraulične bušilice su spremne da učestvuju u najzahtevnijim projektima jer su projektovane da budu izdržljive i imaju opseg radnih alatki i konfiguracije bušilice podobne za rad.

Razgovarajte sa svojim lokalnim prodavcem o opcijama nosača koji odgovaraju interfejsu vaše mašine.

HB14 мала бука

Volvo hidraulične bušilice su projektovane da rade u skladu sa Volvo bagerom tako što obezbeđuju doslednu snagu i performanse koje su vam potrebne – udar za udarom.

Dostupno za: EC140E, ECR145E, EWR150E

Detalji

HB15 мала бука

Volvo hidraulične bušilice su spremne da učestvuju u najzahtevnijim projektima, jer su projektovane da budu izdržljive i imaju opseg radnih alatki i konfiguracije bušilice podobne za rad.

Dostupno za: ECR145E, EWR150E

Detalji

HB18 мала бука

Volvo hidraulične bušilice su projektovane tako da pružaju impresivne rezultate, koji god da je zadatak u pitanju, a istovremeno smanjuju potrošnju goriva i zahteve u vezi mašine.

Dostupno za: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Detalji

HB21 мала бука

Volvo dizalice, sa kontrolom pomoću dve brzine u kombinaciji sa širokim opsegom dostupnih radnih alatki, pružaju fleksibilnost i predstavljaju prilagođeno rešenje za svaku primenu.

Dostupno za: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalji

HB22 мала бука

Volvo hidraulična bušilica je proizvedena zahvaljujući napornom radu i može da preuzme najteže poslove i da bude produktivna u dužem vremenskom periodu.

Dostupno za: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalji

HB25 nizak nivo buke

Volvo dizalica je projektovana za skladan rad sa Volvo mašinom jer ima savršeni balans težine i snage.

Dostupno za: EC250E

Detalji

HB30 nizak nivo buke

Volvo dizalice se isporučuju kao „sve u jednom pakovanju“ tako da možete da izaberete creva, nosače i alatke i počnete odmah da radite.

Dostupno za: EC300E, ECR355E

Detalji

HB36 мала бука

Volvo hidraulične dizalice su jednostavne za upotrebu i spremne za rad, pružaju dosledne performanse i snagu za postizanje odličnih rezultata na svakom radnom mestu.

Dostupno za: EC380E

Detalji

HB38 мала бука

Volvo hidraulična dizalica poseduje obiman izbor dostupnih radnih alatki što vam pomaže da prihvatite široki spektar zadataka, kako unutar tako i između lokacija.

Dostupno za: EC380E

Detalji

HB48 niski nivo buke

Gde god da radite i bez obzira na projekat, Volvo hidraulične dizalice su projektovane tako da pružaju izuzetnu svestranost, performanse i trajnost.

Dostupno za: EC480E

Detalji

HB75 nizak nivo buke

Svoju produktivnost možete maksimalno da povećate pomoću Volvo hidrauličnih dizalica koje pružaju optimalnu snagu i performanse za svaki udar.

Dostupno za: EC750E

Detalji
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt