Evocon DOO Srbija
volvo priključak kompaktni utovarivač

Kompaktni utovarivači točkaši - Priključci

Nosači priključaka

Nosači priključaka

Hidraulični nosač priključaka omogućava laku i brzu izmenu.

volvo priključak kompaktni utovarivač

Nosač priključka VAB-TPZ

Volvo nosač priključka TPZ (VAB-TPZ) omogućava brzo i jednostavno premeštanje priključaka sa TPZ nosačem. Dizajn TPZ nosača priključka ne dodaje rastojanje do krakova utovarivača, i na taj način optimizuje performanse mašine

Dostupno za: L30G, L35G, L45H, L50H

Nosač priključka VAB-Z

Otvoreni dizajn i sjajna vidljivost kroz nosač Z priključka omogućavaju brzo i jednostavno premeštanje priključka. Pokriva širi opseg od tipa P.

Dostupno za: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H

Detalji

Nosač priključka VAB-P

Otvoreni dizajn i sjajna vidljivost kroz P nosač priključka omogućava brzo i jednostavno premeštanje priključka.

Dostupno za: L20F, L25F

Detalji

Nosač priključka VAB-SSL

Nosač priključka, u skladu sa standardom mini utovarivača točkaša, omogućava premeštanje priključaka sa utovarivača točkaša na mini utovarivač točkaš i obratno.

Dostupno za: L30G

Detalji

Zavareni nosač priključka VAB-STD (TPV)

Standardni Volvo zavareni nosač priključka (VAB-STD), poznat i kao TPV, je najčešće korišćen nosač priključka na svetu. Originalno razvijen u firmi Volvo, već decenijama predstavlja provereno rešenje širom sveta. VAB-STD omogućava brzo i bezbedno premeštanje priključaka za mnoge generacije mašina kao i dokazanu vidljivost za primene sa originalnim Volvo okvirima za viljuške. ISO organizacija je kreirala međunarodni standard zasnovan na Volvo dizajnu, ISO 23727.

Dostupno za: L35G, L45H

Detalji

Liveni nosač priključka VAB-STD (TPV)

Standardni Volvo liveni nosač priključka (VAB-STD), poznat i kao TPV, predstavlja odgovor kompanije Volvo u pogledu vidljivosti i veće nosivosti nosača. Potpuno razvijen u kompaniji Volvo, već decenijama predstavlja provereno rešenje širom sveta. Liveni VAB-STD omogućava brzo i bezbedno premeštanje priključaka za mnoge generacije mašina, kao i veoma inovativni dizajn izvanredne vidljivosti za rukovaoca. ISO organizacija je kreirala međunarodni standard zasnovan na Volvo dizajnu, ISO 23727.

Dostupno za: L45H, L50H

Detalji
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt