Evocon DOO Srbija

ABG pegle

Šta vam je potrebno da dobro obavite posao

Dokazana svestranost i efikasnost širom sveta

Volvo nudi različite pegle za finišere kako bi ispunio konkretne potrebe svojih kupaca. Pomoću napredne DuoTamp pegle za velike gustine postiže se veoma visok nivo sabijanja, što smanjuje ili čak eliminiše potrebu za valjanjem. Rezultat su ravnomerno sabijanje i optimalna ujednačenost postavljenog kolovoza.

Uputstvo za upotrebu krute pegle

Volvo fiksne pegle za ABG finišere predstavljaju kombinaciju tamponiranja i vibracione pegle sa osnovnom širinom od 2,50 m ili 3,00 m. Dostupne specifikacije obuhvataju jednostruki i dvostruki sistem tamponiranja. Izbor varijabilne amplitude omogućava rukovaocu da unapred izabere amplitudu tamponiranja prema materijalu koji se koristi za finiširanje, kao i uslovima na gradilištu. Vibracioni sistem ne samo da doprinosi dodatnom sabijanju već i poboljšava površinsku teksturu, naročito pri postavljanju habajućih slojeva.

Kratki pregled priključaka

Hidraulične pegle

Volvo nudi različite pegle za finišere kako bi ispunio konkretne potrebe svojih kupaca. Pomoću napredne DuoTamp pegle za velike gustine postiže se veoma visok nivo sabijanja, što smanjuje ili čak eliminiše potrebu za valjanjem. Rezultat su ravnomerno sabijanje i optimalna ujednačenost postavljenog kolovoza. Hidraulične pegle se lako šire na više od dvostruke početne širine, što ove pegle čini izuzetno fleksibilnim.

Kratki pregled priključaka
Volvo pretraživač zastupnika priključci
Stupite u kontakt

Želite da naručite ili saznate više? Pošaljite nam poruku.

Stupite u kontakt