Evocon DOO Srbija

Volvo usluge – spoj inteligentnog inženjeringa i poslovnih rešenja

Firma Volvo Construction Equipment otkriva novi pristup svom sveobuhvatnom asortimanu usluga i rešenja.

Ona predstavlja Volvo usluge, sveobuhvatan asortiman proizvoda i usluga predviđenih za nove i postojeće Volvo kupce. Ovaj asortiman jasnije prikazuje sve ponude i njihovu vrednost za poslovanje kupaca. Osim što Volvo usluge dopunjuju Volvo mašine, one takođe zadovoljavaju potrebe kupaca, bez obzira na to da li se radi o kupovini novog proizvoda ili kompletnog paketa rešenja za lakše poslovanje.

Svi Volvo kupci mogu da koriste zajedničko iskustvo globalne dilerske mreže, stalne postprodajne usluge, prvoklasnu raspoloživost delova i sveobuhvatne garancije. Osim toga, kupci većih mašina mogu da koriste prednosti koje nudi CareTrack – telematski sistem firme Volvo koji daje bitne informacije kao što su radni sati motora i pozicioniranje. To je u osnovi svega što Volvo usluge nude i isporučuje se sa svakom Volvo mašinom.

Redizajniran asortiman

U cilju boljeg razumevanja, firma Volvo je izdelila kompletan asortiman usluga na devet kategorija i to su

  • Radna efikasnost
  • Ekonomična potrošnja goriva
  • Produktivnost
  • Bezbednost
  • Duži radni vek
  • Originalni Volvo delovi
  • Volvo priključci
  • Finansiranje
  • Iznajmljivanje

Novi asortiman olakšava kupcima da odaberu kombinaciju usluga koje će unaprediti njihovo poslovanje. One mogu da budu obuhvaćene jednim prilagodljivim ugovorom koji se zove ugovor o Volvo uslugama.

Inteligentna rešenja

Usluge za radnu efikasnost provereno smanjuju troškove popravke i neplaniranih zastoja u radu, što pomaže kupcima da koriste mašine i posluju bez ikakvih smetnji. Koristeći inovativnu tehnologiju, Volvo dileri daljinski prate mašine kupaca. Svi problemi mogu da se dijagnostikuju u ranoj fazi kako bi se preduzele korektivne mere i pronašlo održivo rešenje. Uz pomoć najnovijeg softvera, kupci ne gube vreme jer im planirano servisiranje i fleksibilne opcije za održavanje i popravku obezbeđuju maksimalnu radnu efikasnost i manje troškove popravke.

U okviru usluga za ekonomičnu potrošnju goriva postoji niz savetodavnih usluga i izveštaja o gorivu koji smanjuju radne troškove novih i postojećih Volvo mašina. Kada imaju informacije o mašini nadohvat ruke, kupci mogu da preduzmu korektivne mere kao što je obuka rukovalaca koja unapređuje radnu praksu i obezbeđuje dugoročnu ekonomičnost.

Usluge za produktivnost uključuju čitav niz naprednih rešenja za povećanje i zadržavanje produktivnosti na gradilištu. Ponašanje rukovalaca, priprema gradilišta i konfiguracija mašine su samo neki od mnogih faktora u okviru usluga za produktivnost koji mogu da se poboljšaju da bi produktivnost bila mnogo veća. Kupci mogu da biraju razne opcije mašine, Assist rešenja i pakete obuke da bi poboljšali učinak postojećeg Volvo voznog parka i tako više radili i zaradili.

Svaki konstrukcioni element Volvo mašina ima bezbednosne karakteristike. Bezbednosne usluge nude asortiman funkcija koje smanjuju opasnost od udesa, zastoja i neočekivanih troškova. Vizija nulte stope udesa pokazuje koliko predano radimo na bezbednosti celokupnog osoblja i opreme da bi vaši radnici bezbedno obavili posao i došli kući.

Od firme Volvo za Volvo

Volvo zna da nova mašina nije uvek pravo rešenje za svakodnevno poslovanje kupaca. Koristeći usluge za duži radni vek, Volvo kupci mogu da biraju rešenja – od fabrički repariranih komponenti do kompletno remontovane mašine – kao i fleksibilne pakete koji su osmišljeni tako da Volvo mašine ponovo budu u najboljem stanju. Obnavljajući vredne Volvo mašine na odgovarajući način pomoću usluga za duži radni vek, kupci optimizuju dugoročnu vrednost investicije i ukupan trošak vlasništva.

Originalni Volvo delovi su vrlo detaljno testirani da bi zadovoljili najstrože standarde u pogledu produktivnosti i radne efikasnosti mašine. Asortiman raspoloživih delova za koje važi Volvo garancija pomaže kupcima da zaštite svoju investiciju, produže radni vek mašine i obezbede dugoročne performanse.

Iz širokog asortimana Volvo priključaka Volvo kupci mogu da odaberu ono što im najviše odgovara za maksimalno iskorišćenje mašine. Svaki deo je podjednako važan, a širok asortiman Volvo priključaka je namenski napravljen za Volvo mašine, što daje bezbednu i pouzdanu jedinicu za kraće trajanje ciklusa, ekonomičniju potrošnju goriva i manji ukupan trošak vlasništva.

Finansijska fleksibilnost

Volvo zna kako da finansira poslovanje i njegov tim stručnjaka je spreman da pomogne kupcima da uspešno posluju. Finansijske usluge nude fleksibilna rešenja za finansiranje i osiguranje koja pomažu kupcima da štite i razvijaju poslovanje. Od jedne nove jedinice do celog voznog parka, finansijske usluge nude namenske planove otplate u skladu sa individualnim prioritetima.

Fleksibilnost je u osnovi usluga iznajmljivanja koje su razvijene da bi kupci lakše pronašli najpogodnije privremeno rešenje. Bez obzira na to da li je reč o jednoj mašini ili celom voznom parku, Volvo može da prilagodi paket za iznajmljivanje da biste svaki posao obavili na vreme i u okviru budžeta. Obezbeđenje kvaliteta i podrška kroz održavanje se podrazumevaju, a stručnjaci Volvo dilera savetuju kupce sve vreme.