Evocon DOO Srbija

Volvo Construction Equipment pokreće potpuno redizajniran veb-sajt za region EMEA

Laka navigacija, brz odziv na mobilnim uređajima i modernizovan dizajn novog veb-sajta firme Volvo Construction Equipment kupcima u Evropi, na Srednjem istoku i u Africi olakšavaju pronalaženje informacija na svim uređajima.

Volvo Construction Equipment pokreće potpuno redizajniran veb-sajt za region EMEA

Firma Volvo Construction Equipment (Volvo CE) poziva posetioce da istraže njen novodizajniran veb-sajt na adresi volvoce.rs. Nov veb-sajt sadrži sve informacije dragocene redovnim posetiocima koje su reorganizovane u cilju lakšeg i intuitivnijeg korišćenja.

„Najbitnije je da naši kupci i poslovni partneri imaju pristup svim tačnim informacijama – u svakom trenutku i na svakom mestu“, kaže Tom O'Brajen (Tom O'Brien), menadžer za marketinške sisteme i analitiku za prodajni region EMEA firme Volvo CE. „Bez obzira na to koji tip uređaja posetioci koriste – laptop, tablet ili pametni telefon – od sada će na raspolaganju imati robustniju i medijski bogatiju platformu koja će im pomoći da brzo i lako pronađu potrebne informacije.“

Brzo upoređivanje
Osim toga što ima potpuno dinamičan i moderan dizajn, ovaj ažuriran veb-sajt olakšava pronalaženje i upoređivanje opreme. Funkcija za biranje proizvoda omogućava posetiocima da odjednom vide više modela sa specifikacijama i da na njih kliknu kako bi videli detaljnije informacije uključujući video zapise i brošure. Osim toga, prikaz priključaka omogućava posetiocima da brzo vide sve raspoložive priključke za svaki Volvo model – od univerzalnih međusklopova do asortimana korpi, hvataljki, čekića i vrlo specijalizovanih rešenja.

Povežite se sa firmom Volvo
Nov veb-sajt je samo jedan od više zgodnih načina za mrežno povezivanje sa firmom Volvo. Postoje i Facebook, Twitter, YouTube и Instagram.

Kraj

Septembar 2016.

Za više informacija posetite: www.volvoce.com/press
Ili kontaktirajte:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Sales Region EMEA
(Europe – Middle East – Africa)                  
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com


Posetite http://www.thenewsmarket.com/volvogroup  da biste pogledali video materijale Volvo Group predviđene za emitovanje. Video materijal možete pregledati i zatražiti u vidu MPEG2 datoteka ili Beta SP traka. Registracija i video materijali su besplatni za medije