Evocon DOO Srbija

Volvo CE objavljuje film o brendu „Building Tomorrow“

Vrhunac najnovije kampanje o brendu kompanije Volvo Construction Equipment, „Building Tomorrow“, dokumentuje potragu za održivijom budućnošću.

Spajanjem niza priča o uspehu korisnika širom sveta, kompanija Volvo Construction Equipment (Volvo CE) je pokrenula film o brendu „Building Tomorrow“. Objavljen 14. oktobra, on prikazuje način na koji su Volvo mašine u raznim projektima korisnika angažovane da kreiraju bolju budućnost za naredne generacije, „da izgrade svet u kome želimo da živimo“.

„U kompaniji Volvo Construction Equipment nas pokreće ideja da, putem mašte, napornog rada i tehnološke inovacije, krčimo put prema razvoju sveta koji je čistiji, pametniji i povezaniji“, kaže Martin Weissburg, predsednik kompanije Volvo CE i član izvršnog odbora kompanije Volvo Group. „Mi verujemo u održivu budućnost i sa globalnom građevinskom industrijom kao našim igralištem, nastavićemo da radimo zajedno sa našim korisnicima da bismo ovo verovanje pretvorili u stvarnost za ljude širom sveta“, dodaje Weissburg.

Globalna odgovornost

Kampanja, koja je premijerno predstavljena u decembru 2016. godine, je podržana serijom kratkih filmova. U prvoj epizodi su prikazane Volvo mašine koje prkose zaleđenom pejzažu Severne Švedske, gde legendarni hotel ICEHOTEL 365 radi tokom cele godine, hlađen solarnom energijom, sa ciljem da postane CO2 negativan. Bezvodna pustinja severno od Dohe, Katar, bila je druga destinacija za kampanju, gde je više od 240 Volvo mašina neumorno radilo na temperaturama do 50 °C da konstruiše novi održivi grad Lusail. Projekat Kouga Wind Farm u Južnoj Africi je bio fokus trećeg filma i prikazao je sektor obnovljive energije koji za cilj ima da obezbedi 42% energetskih potreba zemlje do 2030-te godine, dok energijom snabdeva lokalne zajednice.

„Building Tomorrow“ demonstrira kako Volvo mašine doprinose održivosti i uspehu korisnika, ojačavajući misiju kompanije Volvo Group „održavanje prosperiteta putem transportnih rešenja“.

„Kao član programa WWF Climate Savers, posvećeni smo upravljanju promenama u industriji, i pošto ova kampanja promoviše izuzetne primere iz poslovanja naših korisnika u široj perspektivi, nadamo se ona motiviše i druge da rade na održivoj budućnosti“, kaže Niklas Nillroth, potpredsednik za životnu sredinu i održivost u kompaniji Volvo CE.

Transformisanje sutrašnjice

Objavljen 14. oktobra, film je dostupan za gledanje na digitalnim kanalima kompanije Volvo CE i takođe će biti premijerno prikazan tokom koncerta uživo - koji će se uživo prenositi - u Alikanti, Španija, nedelju dana pre početka trke Volvo Ocean Race. Ova tradicionalna trka sve više postaje platforma za svest o vožnji kada se radi o problemima održivosti i dobro se uklapa u film o brendu „Building Tomorrow“ kompanije Volvo CE.

„Svet se transformiše, zahtevi korisnika se menjaju, a sa ovim pristupom orijentisanim na ljude želimo da pokažemo na koji način će kompanija Volvo nastaviti da pravi promene za ljude širom sveta, sada i u budućnosti“, kaže Bill Law, viši potpredsednik korporativnih komunikacija u kompaniji Volvo CE.

Da biste saznali više posetite www.volvoce.com/buildingtomorrow.

„The River“ je zvanična numera kampanje o brendu „Building Tomorrow“ kompanije Volvo CE u izvođenju sve popularnijeg švedskog benda, Moment. Ovaj singl je dostupan na aplikaciji Spotify od 13. oktobra.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver