Evocon DOO Srbija

Novi Spirit magazin kompanije Volvo CE predstavlja megaprojekte koji menjaju živote ljudi

Građevinski projekti u novoj seriji Spirit magazina „Predstavljanje megaprojekata“ se ne bave samo izgradnjom i obnovom. Oni transformišu živote ljudi. Oni poboljšavaju veze između zajednica, poboljšavaju transport i poslovanje i konstruišu pametne i održive gradove koji će izdržati test vremena.

Nova serija „Predstavljanje megaprojekata“ kompanije Volvo CE predstavlja neke od najvećih, najhrabrijih i najsmelijih građevinskih projekata širom sveta, od kompletnog obnavljanja autoputa Interstate 4 na Floridi do izmeštanja celog grada Kiruna u Švedskoj.

„Oduševljeni smo što smo pokrenuli našu novu kampanju. Ovi megaprojekti pokazuju na čemu se zasniva vizija kompanije Volvo CE - izgradnja sveta u kome želimo da živimo. Sa potpuno novim Spirit magazinom, cilj nam je da inspirišemo naše čitaoce i približimo ih nekim najimpresivnijim građevinskim projektima današnjice“, kaže Tiffany Cheng, direktor globalnih spoljašnjih komunikacija u kompaniji Volvo CE.

Kompaniju Volvo CE pokreće ideja da će maštom, napornim radom i tehnološkim inovacijama voditi put ka razvoju sveta koji je čistiji, pametniji i povezaniji. Megaprojekti u novoj seriji kompanije Volvo CE prenose ovu viziju.

Pokretanjem „Predstavljanja megaprojekata“ i potpuno novog digitalnog Spirit magazina 17. oktobra, kompanija Volvo CE će nastaviti da ojačava svoje prisustvo i rasprostranjenost na mreži. Ali ljubitelji štampanog izdanja magazina ne treba da brinu: oni će i dalje dvaput godišnje dobijati kopiju ove ponovo pokrenute publikacije.

„Spirit magazin predstavlja važan izvor informacija u industriji i zahvaljujući ponovnom izdavanju, on će to i ostati u godinama koje slede. Nadamo se da će naši verni čitaoci nastaviti da nas prate dok istražujemo nove megaprojekte širom sveta i da će nam se pridružiti novi građevinski entuzijasti u okviru industrije i van nje“, kaže Tiffany Cheng.

Prva epizoda „Predstavljanje megaprojekata“ posmatrače vodi do kompletne rekonstrukcije autoputa Interstate 4 u Floridi, koja će transformisati jedan od najopasnijih puteva u Sjedinjenim Američkim Državama u najmoderniji saobraćajni koridor. 

Prvo izdanje „Predstavljanja megaprojekata je sada dostupno na www.volvoce.com/spirit