Evocon DOO Srbija

Izveštaj otkriva tajne veće efikasnosti mašine

Najnoviji dodatak za Detaljne izveštaje kompanije Volvo Construction Equipment nudi rešenja korisnicima da razumeju kako bolje da upravljaju svojim voznim parkom i kako da povećaju efikasnost na gradilištu.

Volvo Services Insight Reports

Volvo Construction Equipment nastavlja da maksimizira efikasnost lokacije za svoje klijente lansiranjem Izveštaja o produktivnosti, novog servisa za analizu voznog parka dizajniranog za praćenje proizvodnje i olakšavanje smanjenja troškova po toni.

Podaci telematike mogu biti moćan način za poboljšanje efikasnosti i produktivnosti vašeg voznog parka, ali preopterećenje podacima može ometati dobijanje zaista važnih informacija. Joining the Fuel Efficiency Report, launched in 2016, Volvo ACTIVE CARE Report and Summary Report, launched in 2018, the latest report reinforces the company’s commitment to helping customers more efficiently manage their operating costs. Dodavanjem novog Izveštaja o produktivnosti, kompanija Volvo CE je grupisala sva četiri alata u portfelj – pod nazivom Detaljni izveštaji. Iz širokog asortimana analiza, korisnici mogu da prilagode svaki izveštaj pojedinačnim poslovnim strukturama za povećanu profitabilnost.

Korišćenjem telematskih podataka prenesenih sa mašina, detaljni izveštaji jasno identifikuju oblasti poboljšanja. CareTrack telematski sistem automatski spaja na hiljade tačaka podataka mašine u gotove izveštaje koji se korisnicima šalju putem e-pošte na nedeljnom i mesečnom nivou. Sakupljanjem detaljnih podataka i njihovim predstavljanjem u lako razumljivom formatu, korisnici provode manje vremena u pregledavanju složenih informacija mašine, a više vremena u fokusiranju na svoj rad. Korišćenje detalja i podataka o mašini korisnicima pruža mogućnost da zaštite mašine i bolje razumeju način na koji se one koriste da bi se donosile odluke koje upućuju na poboljšanje ukupne profitabilnosti.

Detaljni izveštaji Volvo usluga

Izbor odgovarajućeg izveštaja

Nedavno predstavljeni Izveštaj o produktivnosti naglašava koliko tona materijala je obrađeno ili premešteno, pomažući korisnicima da steknu kontrolu nad operativnim troškovima i da budu bolje obavešteni prilikom raspisivanja tendera za zaključivanje ugovora. Izveštaj je dostupan za zglobne dampere i utovarivače točkaše koji su opremljeni ugrađenim sistemom za merenje težine, i olakšava merenje proizvodnje i preduzimanje potrebnih koraka za smanjenje troškova po toni. Kombinovanjem podataka o produktivnosti i potrošnji goriva, izveštaj olakšava merenje efikasnosti, zahvaljujući podacima kao što su ukupne količine tona po litru, trošak goriva po toni ili iskorišćenje korisne nosivosti.

Označavanjem stanja mašine izveštaj Volvo ACTIVE CARE ima za cilj da smanji neplanirane zastoje u radu i troškove popravke. Obuhvata podatke kao što su tehnički alarmi i upozorenja na ponašanje tokom rada, kao i preporučene radnje za smanjenje nepotrebnog opterećenja koje trpi mašina. Analiziranje slučajeva zloupotrebe mašina korisnicima omogućava da rano dijagnostikuju probleme i primene korektivne mere da bi zaštitili svoje vozne parkove. Sa odgovarajućim dijagnostičkim informacijama koje im stižu u poštansko sanduče svake nedelje, korisnici imaju odgovor kako da poboljšaju operativne prakse i izbegnu skupe i dugotrajne posledice koje uzrokuju kvarovi.

Projektovan da korisnicima pomogne u smanjenju potrošnje goriva – najvažnijeg faktora operativnih troškova, izveštaj o ekonomičnoj potrošnji goriva nudi celoviti uvid u efikasnost voznog parka. Izveštaj identifikuje mašine koje se ne koriste u skladu sa svojom namenom, označavajući jedinice koje mogu da dovedu do nepotrebnih troškova za gorivo. Izveštaj se takođe koristi za praćenje napretka poslovnih ciljeva korišćenjem osam KPI-ova u skladu sa pojedinačnim poslovnim strukturama i može da uključi proračunate troškove za gorivo da bi predvideo moguće rashode i uštede.

Ključne informacije koje se odnose na stanje, ekonomičnu potrošnju goriva i produktivnost voznog parka se predstavljaju u zbirnom izveštaju koji omogućava korisnicima da vide širu sliku i identifikuju trendove. Svi problemi koji zahtevaju određenu radnju su označeni zastavicom, što korisnicima pruža priliku da unaprede operativne prakse, primene nove načine rada i reše probleme pre nego što dođe do zastoja.

Detaljni izveštaji omogućavaju korisnicima da poboljšaju radnu efikasnost, ekonomičnu potrošnju goriva i produktivnost svojih Volvo mašina. Podaci su dostupni i u formatima Excel i CSV, ukoliko korisnici žele da izvezu podatke za dalju analizu.

Non-stop podrška

Sa asortimanom konsultantskih usluga, uključujući savete o gorivu i proaktivno praćenje, korisnici mogu da dobiju stručni savet od svog Volvo dilera koji će im pomoći da realizuju ideje i razviju plan za povećanje performansi mašine.