Evocon DOO Srbija

Volvo „gradi budućnost“ na intermat izložbi u Parizu 2018. godine

Pod temom „Građenje budućnosti“, Volvo Construction Equipment će predstaviti svoj razvojni pristup uspehu kod kupaca, fokusirajući se na usluge, mogućnosti dilera i nove tehnologije.

Zahtevi za megaprojekte, kao što je „Grand Paris“ (Veliki Pariz), znače da korisnici danas više ne žele da kupe samo mašine, već celokupna rešenja koja mogu da im pomognu da postanu efikasniji i profitabilniji, a da istovremeno smanjuju emisije. Na Intermat izložbi u Parizu 2018. godine, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ima cilj da predstavi takva rešenja i istakne svoje prednosti kao proizvođača i dobavljača usluga.

Kombinovani izložbeni prostor kompanije od 4.800 m2, koji se deli sa sestrinskim kompanijama Volvo Trucks, Volvo Penta i Volvo Financial Services, predstaviće veliki broj veoma produktivnih i univerzalnih mašina - od kojih su mnoge industrijski lideri u ekonomičnoj potrošnji goriva.

Biće obuhvaćeni EWR170E bager točkaš sa malim poluprečnikom obrtanja, EW220E bager točkaš, ECR355E bager guseničar sa malim poluprečnikom obrtanja, SD160B valjak za zemlju i P6820D i P7820D ABG finišeri opremljeni novim EPM3 centralnim kontrolnim sistemom.

Posetioci otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora moći će da nauče kako da izvuku još više od ovih mašina korišćenjem Volvo kopilota i kompletnog asortimana Volvo funkcija pomoći - pomoć pri utovaru, pomoć pri sabijanju, pomoć pri kopanju i pomoć pri vuči. Ugrađeni ekran visoke definicije rukovaocima pruža sve podatke u realnom vremenu za sprovođenje zadataka na što precizniji i efikasniji način. Na otvorenom izložbenom prostoru, posetioci će takođe videti novu Volvo EW240E mašinu za rukovanje materijalima u namenskoj zoni za rušenje. 

Volvo otvoreni izložbeni prostor na Intermat izložbi u Parizu 2018. godine

Izvanredna podrška za korisnike i distributere

Pored toga, posetioci će imati priliku da istraže novi koncept Volvo usluga. Sa Volvo uslugama, korisnici mogu da izaberu iz menija opcije ekonomičnosti goriva, produktivnosti, bezbednosti, finansija i osiguranja, izdavanja, new life i uptime usluga, zajedno sa Volvo priključcima i originalnim Volvo delovima, i da sastave odgovarajući paket podrške za svoje potrebe.

Finansijske usluge i usluge osiguranja nudi Volvo Financial Services tim stručnjaka posvećenih pružanju pomoći korisnicima u pronalaženju prilagođenih rešenja koja podržavaju njihov rast i štite njihovo poslovanje.

Pružanje ovih usluga zahteva mrežu veoma kompetentnih distributera i zato će Volvo CE istaći sposobnosti i stručnost svojih ovlašćenih distributera. Volvo distributeri imaju cilj da se prema svojim korisnicima postave kao pravi poslovni partneri i pomognu im da postignu svoje poslovne ciljeve.  

Budućnost kompanije Volvo CE

Orijentisan na budućnost, Volvo CE će predstaviti svoj prototip potpuno električnog kompaktnog bagera EX2, kao i druge istraživačke projekte koji se odnose na elektromobilnost, mogućnost povezivanja i sveobuhvatna rešenja za lokaciju. U međuvremenu, novi predsednik kompanije Volvo CE, Melker Jernberg, prvi put će se zvanično predstaviti javnosti od stupanja na dužnost 1. januara.

Sve u svemu, Volvo CE ima za cilj da pošalje snažnu poruku tržištu na Intermat izložbi u Parizu 2018. godine - to jest, da se razvija kao dobavljač sveobuhvatnih rešenja zajedno sa mašinama, uslugama i dobavljačima koji postavljaju standard za industriju i koji će tako nastaviti i u narednim godinama.

U međuvremenu, Volvo Penta će na Intermat izložbi predstaviti svoj celokupan asortiman EU Stage V rešenja, uključujući D5, D8, D11, D13 i D16. Stage V rešenje kompanije je optimizovano za budućnost, a najveći fokus zadržava na maksimalnoj radnoj efikasnosti i ekonomičnosti goriva, zajedno sa jednostavnom instalacijom, radom i održavanjem.