Evocon DOO Srbija
volvo konceptualna vozila inovacija

Pravi koncept

Konceptualna vozila Volvo CE

U Volvo Construction Equipment, svi smo posvećeni kreiranju pravog koncepta.

Bolje sutra

U Volvo CE razgovaramo o problemima današnjice kako bismo bolje razumeli šta je potrebno da uradimo za sutrašnje klijente, a i za društvo u celini.

Plan

U ovom filmu Volvo Construction Equipment iznosi svoje stavove o vlasništvu i radu budućih proizvoda: karbon neutralna, autonomna mašinerija izgrađena na temeljima energetske efikasnosti i bezbednosti, koji su za Volvo uvek na prvom mestu. Ovaj film se bavi budućnošću, i neki bi ga mogli nazvati vizionarskim. Mi ga zovemo jednostavno "Plan".

Zglobni damper

Centaur koncept

Dvodelni dizajn, hibridni pogonski sklop i veliki broj vizionarskih elektronskih karakteristika Centaur piše potpuno nova pravila za zglobne dampere

Saznajte više o Centaur-u

Finišer/valjak za asfalt

Fenix koncept

Ova kombinacija finišera i valjka za asfalt zasnovana je na ingenioznom POD sistemu i utire put do budućnosti putogradnje.

Saznajte više o Fenix-u

Utovarivač točkaš

Gryphin koncept

Skoro nimalo izduvnih gasova, buke i vibracija. Sa inovativnim sistemom vešanja. Gryphin predstavlja način na koji zamišljamo utovarivač točkaš budućnosti.

Saznajte više o Gryphin-u

Bager

SfinX koncept

Lagan ali snažan. SfinX bager se napaja iz ćelija sa vodoničnim gorivom, koje se kontrolišu električnim putem, i ima radikalno novi dizajn.

Saznajte više o SfinX-u

Mini bager

GaiaX koncept

Nula emisija i dizajn zaista fokusiran na korisnika. Može se upravljati daljinski, sa tableta. GaiaX je mini bager kao ni jedan drugi. 

Saznajte više o GaiaX-u

Volvo Gaiax koncept - Nov put u napred

Gaiax električni mini bager predstavljen je na ConExpo u martu 2014. godine. Ovaj video pokazuje kako će nove tehnologije kopanje učinite bržim, bezbednijim i više ekološki podobnim.