Evocon DOO Srbija

Postavljamo nove standarde u industriji

evo kako to radimo

Pronalazimo najnapredniju tehnologiju kako bismo razvili najmodernije delove i opremu.

NAŠ PRISTUP INOVACIJAMA

Inovacija leži u samom srcu Volvo CE. To je način razmišljanja i rada naše kompanije. Sa više od 180 godina iskustva u građevini i inovacijama, Volvo CE se nalazi na čelu tehnološkog razvoja. Za nas, imati najnoviju tehnologiju nije samo lepo već i presudno da bismo ostali konkurentni i obezbedili dugoročni profitabilan rast.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab je zajednička vizionarska komunikaciona platforma za kompaniju Volvo Group i Volvo brend proizvoda. Putem platforme Volvo Concept Lab prikazujemo najmodernije ideje i inovativne koncepte koji zadovoljavaju buduće potrebe naših kupaca i ubrzavaju prelazak u održivu budućnost.

HX1

HX1 autonomno električno teretno vozilo je prototip prve generacije koji je služio kao dokaz koncepta za poboljšani prototip druge generacije, HX2.

HX2

HX2 prototip autonomnog električnog teretnog vozila obezbeđuje deljene tehnologije i komponente kompanije Volvo Group. HX2 takođe ima potpuno novi pogonski sklop i nadzorni sistem koji detektuje ljude i prepreke u blizini mašine.

EX2

EX2 prototip 100% električnog kompaktnog bagera emituje nula emisija, pruža 10 puta veću efikasnost, 10 puta niže nivoe buke i smanjeni ukupan trošak vlasništva u odnosu na konvencionalne mašine istog ranga.

LX1

LX1 električni hibridni utovarivač točkaš može da pruži do 50% smanjenu potrošnju goriva. Mašina takođe nudi značajno smanjenje emisija i zagađenja bukom u odnosu na konvencionalne mašine istog ranga.

EX1

EX1 je prototip bagera od 70 tona sa dva napajanja preko kablova. 
Iako radi na potpuno isti način kao klasični Volvo bager, on je ekološki prihvatljiviji – kada se priključi na električnu mrežu uopšte nema emisije.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Manifestacije za predstavljanje inovacija

Da li ste zainteresovani za istraživanje naših manifestacija za predstavljanje inovacija? Pogledajte naš globalni sajt.

Odvedi me
Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Želite da saznate više?

Pošaljite nam poruku i rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte nas