Construction Equipment România

Verificări ale trenului de rulare

Înțelegeți-vă trenul de rulare

Verificări ale trenului de rulare

Programul Volvo de verificare a trenului de rulare reprezintă un pachet de servicii complet care asigură o durată de serviciu optimizată a trenului de rulare și utilizează cea mai recentă tehnologie de date și informații. Combinat cu abilitățile expertului Volvo, acesta creează un serviciu personalizat de întreținere, prevenire și asistență. Verificarea trenului de rulare include sistemul MATRIS, expertul Volvo, piesele Volvo originale și inspecția vizuală. Aceasta asigură faptul că nimic nu este omis și garantează obținerea unui nivel maxim de performanță.

Matris

Sistemul avansat de informații de urmărire a utilajului (MATRIS) utilizează informațiile furnizate de inspecția stării de uzură a trenului de rulare. Sistemul MATRIS produce un raport detaliat cu privire la starea de uzură a trenului de rulare, pe baza orelor de funcționare ale utilajului. Colectarea rapoartelor furnizate de sistemul MATRIS adaugă o dimensiune la datele utilizate pentru a crea reprezentări grafice ale tendințelor de uzură. Acest lucru le permite clienților și distribuitorilor să ia decizii ferme cu privire la întreținerea preventivă.

Inspecția vizuală

Etapa inițială a inspecției constă din deplasarea în jurul trenului de rulare pentru a vedea imediat dacă există probleme. Experții noștri pot, de asemenea, îndruma clienții cu privire la anumite tehnici simple de efectuare a unei inspecții vizuale de bază a trenului de rulare; acest lucru poate preveni apariția de probleme majore prin identificarea timpurie a oricăror deviații.

Piese originale Volvo

Toate componentele trenului de rulare Volvo sunt proiectate să interacționeze unele cu altele și să fie fiabile și durabile. Atunci când este necesară înlocuirea unei piese componente a trenului de rulare, piesele Volvo originale garantează faptul că utilajul dumneavoastră Volvo rămâne un Volvo, maximizând fiabilitatea operațională a acestuia. Când vine vorba de calitate și siguranță, piesele Volvo originale nu lasă loc de compromisuri. Adăugarea unei piese străine la un sistem poate afecta performanța optimă a utilajelor, poate cauza daune suplimentare și poate duce la invalidarea garanției.

Importanța trenului de rulare

Trenul de rulare al excavatorului depune un efort uriaș. Acesta susține greutatea totală a utilajului și, în timpul operării, este supus încontinuu acțiunii pietrelor și a altor obstacole. Multe dintre componentele sale sunt expuse unui nivel constant de uzură și solicitare. Menținând trenul de rulare în stare bună de funcționare, puteți avea încredere că utilajul dumneavoastră va funcționa întotdeauna în siguranță și în mod eficient. De asemenea, vă puteți baza pe performanța superioară și înalta calitate garantate de piesele Volvo pentru trenul de rulare originale. Acestea au fost dezvoltate special pentru utilajul dumneavoastră, ca și componente ale unui sistem complet, și funcționează în mod optim împreună cu restul grupului motopropulsor. Acest lucru extinde durata de serviciu, contribuind totodată la asigurarea celor mai scăzute cheltuieli de exploatare posibile pe întreaga durată de viață a utilajului.

  • Inspecție periodică de către un tehnician Volvo.
  • Analiza și monitorizarea datelor salvate cu privire la starea de uzură cu ajutorul unui program software avansat.
  • Raportarea rezultatelor cu privire la uzură și recomandarea celei mai bune soluții de întreținere.
  • Înlocuirea pieselor și deservire.
  • Planificarea următoarei inspecții și deserviri
Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne