Construction Equipment România
Volvo Services Repair

Reparații

Evitați cheltuielile neașteptate

Reparații

Nu trebuie să vă faceți griji atunci când garanția standard a utilajului dumneavoastră expiră. Vă punem la dispoziție o gamă de opțiuni de Reparații pentru a vă ajuta să evitați costurile de reparație neprevăzute și a proteja fluxul de numerar al companiei dumneavoastră. 

Reparații complete

Pentru un o liniște sufletească fără egal, alegeți opțiunea Reparații complete. Aceasta vă va oferi, de asemenea, controlul deplin asupra fluxului dumneavoastră de numerar deoarece veți plăti numai prețurile convenite la începutul contractului. După aceea, Volvo va avea grijă de utilajul dumneavoastră ori de câte ori apare o defecțiune. Această opțiune vă oferă acoperire pentru toate componentele și piesele, cu excepția celor listate în secțiunea Excluderi*.

*Excluderile vor varia în funcție de tipul utilajului.

Reparație selectată

Dacă aveți la dispoziție un buget mai limitat, sau dacă nu considerați că aveți nevoie de opțiunea Reparații complete în prezent, există două opțiuni de Reparații mai concentrate:

  • Opțiunea Grup motopropulsor – variază în funcție de tipul utilajului dar, de obicei, oferă acoperire pentru motor (și toate componentele lubrifiate ale acestuia), transmisie, osii și sistemul hidrostatic.
  • Opțiunea Componente – oferă aceeași acoperire ca și opțiunea Grup motopropulsor, plus alte câteva componente cheie, cum ar fi alternatoarele și șasiurile – dar această acoperire va varia în funcție de tipul utilajului. De exemplu, la excavatoare, aceasta include catargul și brațul.
Opțiuni suplimentare

Distribuitorul dumneavoastră Volvo poate, de asemenea, personaliza o opțiune de Reparații mai cuprinzătoare. Contactați-ne pentru a afla mai multe.

Adăugarea ofertei Întreținere la opțiunea Reparații reprezintă cea mai bună modalitate de a garanta disponibilitatea utilajului.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne