Construction Equipment România
Volvo Services Proactive monitoring

Monitorizare proactivă

Conectați-vă. Sporiți disponibilitatea.

Sporiți disponibilitatea utilajului

Mențineți-vă utilajul în funcțiune cu ajutorul monitorizării proactive.
Serviciul telematic inteligent oferit de Volvo monitorizează de la distanță starea utilajului pentru a ajuta la prevenirea defecțiunilor posibile.

Beneficii extraordinare

Ne ocupăm noi de asta, pentru dumneavoastră

Noi l-am proiectat. Noi l-am construit. Acum lăsați-ne să avem grijă de el. Volvo monitorizează starea utilajului dumneavoastră, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă putea concentra asupra operațiunilor dumneavoastră.

Reduceți perioadele de nefuncționare neplanificate

Identificați problemele minore înainte ca acestea să devină probleme majore. Volvo vă oferă informații cu privire la starea utilajului dumneavoastră, astfel încât problemele să poată fi identificate și rezolvate din timp.

Economisiți timp și bani

  • Pentru a ajuta la minimizarea costurilor neprevăzute, distribuitorul local vă poate sfătui dacă utilajul dumneavoastră necesită intervenție imediată sau dacă reparația respectivă poate fi programată pentru a fi efectuată în cadrul operațiunilor de service următoare – reducând deplasările inutile.
  • Petreceți mai mult timp lucrând și mai puțin timp așteptând. Datorită diagnosticării de la distanță, un tehnician va sosi pregătit în mod adecvat pentru lucrarea care trebuie efectuată, optimizând timpul necesar reparării utilajului.

Recomandări personalizate

Aflați de ce reapar anumite defecțiuni ale utilajului. Distribuitorul dumneavoastră local poate utiliza monitorizarea proactivă pentru a examina modul în care utilajul dumneavoastră este operat și care este motivul pentru care anumite acțiuni ar putea cauza probleme. Indiferent de cauza problemei, puteți avea încredere că Volvo vă va oferi o soluție adaptată aplicației dumneavoastră specifice.

Cum funcționează?
  • Punctele de date despre utilaj sunt captate prin intermediul CareTrack – sistemul telematic oferit de Volvo – și sunt trimise către Centrul de Disponibilitate Volvo.
  • Analiștii noștri procesează informațiile și le trimit direct distribuitorului dumneavoastră Volvo.
  • Distribuitorul dumneavoastră vă va contacta și va crea cel mai bun plan de acțiune.
Rezultate dovedite

Indiferent dacă este vorba de un simplu mesaj de reamintire cu privire la coduri de alarmă apărute la utilaj sau de un diagnostic mai complex, luăm în considerare tot ceea ce ar putea afecta disponibilitatea utilajului. Aflați despre modul în care monitorizarea proactivă ajută la menținerea în funcțiune a utilajelor Volvo din următoarele exemple din viața reală.

//Studiu de caz din Olanda

În Olanda, încă din anul 2015, monitorizarea proactivă a fost utilizată pentru a urmări un număr de peste 100 de utilaje. În anul anterior lansării programului s-au înregistrat șase defecțiuni ale transmisiei – această cifră a scăzut la zero în anul 2017.

//Studiu de caz din Marea Britanie

În decursul unei perioade de opt luni de monitorizare proactivă a unei flote de utilaje din Marea Britanie, au fost evitate 176 de ore de nefuncționare neplanificată. Acestea sunt echivalente cu 22 de ore pe lună în care utilajele pot lucra suplimentar. Datorită asistenței proactive și întreținerii rapide, utilajele respective au petrecut mai puțin timp în service și mai mult timp pe șantier, ducând la câștiguri de producție semnificative.

Asistența pe care v-o oferim nu se oprește aici

Combinați monitorizarea proactivă cu o gamă de servicii Volvo pentru a crea un pachet personalizat adaptat nevoilor dumneavoastră – discutați acest lucru cu distribuitorul dumneavoastră!

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne