Construction Equipment România
Volvo Services Oil Analysis

Analiza uleiului

O operațiune bine pusă la punct

Analiza uleiului

Analiza uleiului este o modalitate extrem de eficientă de diagnosticare a posibilelor probleme prezente la nivelul utilajului dumneavoastră – similar unui test de sânge. În cadrul acesteia, se colectează o probă de ulei din utilajul dumneavoastră, care este apoi trimisă unui laborator Volvo specializat unde este analizată pentru depistarea unei varietăți mari de microelemente în vederea stabilirii unui diagnostic.

Analiza uleiului poate fi utilizată în mod foarte eficient la motoare, osii, transmisii, reductoare și sisteme hidraulice; aceleași procese pot fi folosite însă și pentru lichidul de răcire și combustibil.

Acționând pe baza unui diagnostic veți putea planifica o reparație minoră a utilajului acum, în loc să riscați să trebuiască să efectuați o reparație majoră mai târziu. 

Cum funcționează?

Eșantionare

Probele necesare sunt prelevate și trimise unuia dintre laboratoarele Volvo specializate.

Analiză

Folosind echipament de diagnoză avansat, de ultimă generație, specialiștii noștri analizează probele și colectează o cantitate mare de informații cu ajutorul cărora pot trage concluzii cu privire la starea de sănătate a utilajului dumneavoastră și starea ascunsă a componentelor acestuia.

Diagnoză

O diagnoză completă vă va fi pusă la dispoziție imediat pe internet. Diagnoza va include și recomandări privind acțiunile care trebuie întreprinse.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne