Construction Equipment România

Analiza uleiului

Analiza uleiului Volvo vă oferă mai multe

Analiza uleiului

Utilizând regulat analiza uleiului Volvo obțineți o diagnosticare cuprinzătoare a stării utilajului. Analiza furnizează multe informații, precum conținutul de apă/lichid de răcire, vâscozitate, murdărie și cantitatea de particule metalice. Grație avertismentelor timpurii furnizate de analiza uleiului, puteți planifica înlocuirea componentelor cu mult înainte de apariția problemelor, evitând astfel avariile și perioadele de nefuncționare costisitoare.

Volvo vă oferă nu numai o analiză, ci și o diagnoză completă și explicații valoroase ale analizei, ceea ce face ca acesta să fie un instrument important. Chiar și în cazul celei mai bune analiză și diagnoză, rezultatele trebuie prezentate într-o manieră clară și ușor de înțeles de către utilizator. De aceea, Volvo a dezvoltat o metodă de raportare care vă oferă informații exacte și utile.

Aveți încredere în analiza uleiului Volvo pentru a vă spori profiturile

Când doriți să generați profit, ceea ce contează este un nivel înalt de disponibilitate. Cu analiza uleiului Volvo obțineți un instrument imbatabil, care vă permite să planificați operațiunile de întreținere și să reduceți riscul duratelor de nefuncționare neplanificate și reparațiilor costisitoare.

 Pe scurt, analiza uleiului reprezintă un "control periodic" al sistemelor vitale ale utilajului care include analiza la cerere a uleiurilor din motor, transmisiei, sistemului hidraulic, punților și frânelor, precum și a lichidului de răcire și combustibilului. Analiza uleiului oferă avertizări timpurii, acordându-vă timpul necesar pentru a înlocui componentele înainte ca acestea să cauzeze probleme și avarieri ulterioare.

 Laboratoarele Volvo sunt singurele care dețin cunoștințe complete despre utilajele Volvo și pot, prin urmare, interpreta rezultatele analizelor și oferi recomandări cu privire la acțiunile care trebuie întreprinse mai bine decât orice alte laboratoare. Nu uitați să efectuați analize periodice pentru a construi un istoric de mai multe analize ale uleiului. Acest lucru vă va permite să observați tendințele. 

Ușor, rapid și clar

Eșantionare

Eșantioanele necesare sunt prelevate și trimise apoi la unul dintre laboratoarele Volvo.

Analiză

Laboratoarele Volvo dispun de echipamente de diagnoză avansate și moderne, precum și de personal calificat și cu experiență. Aceștia analizează eșantioanele și colectează o cantitate mare de informații despre conținutul de apă/lichid de răcire, gradul de vâscozitate, combustibil, impurități, cantitatea de particule metalice și multe altele.

Diagnoză

O diagnoză aprofundată este disponibilă imediat pe un site web. Diagnoza oferă recomandări cu privire la acțiunile directe care trebuie întreprinse, pentru a evita situațiile critice.

Economisiți timp și bani

În afară de faptul că vă ajută să planificați operațiunile de întreținere, programul de analiză a uleiului Volvo vă poate oferi avantaje majore în ceea ce privește reparațiile. Atunci când programul de analiză a uleiului indică cauza unei probleme, timpul de reparație va fi redus. Un timp minim necesar pentru depanare înseamnă o durată de nefuncționare redusă. O funcționalitate a programului de analiză a uleiului o reprezintă faptul că rezultatele analizei, împreună cu acțiunile recomandate, sunt disponibile pe un site web. Acest lucru vă ajută să vă ocupați imediat de chestiunile urgente, înainte de fi necesare reparații costisitoare.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne