Construction Equipment România
Volvo Services Care Inspection

Inspecții de mentenanță

Supravegheați-vă investiția

Inspecții de mentenanță

O inspecție de mentenanță este un proces metodic, atent și minuțios desfășurat de un tehnician de service calificat. Rolul acesteia este de a detecta orice probleme prezente la nivelul utilajului și de a le cataloga.

Informații puternice

Veți primi un raport care evidențiază starea utilajului și orice cerințe de întreținere și reparații ale acestuia, împreună cu recomandările tehnicianului de service. Cu ajutorul acestor date, veți putea lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la acțiunile care trebuie întreprinse. 

Pregătiți pentru viitor

Prin prevenirea defectărilor, operațiunile de reparații sau întreținere pot fi programate în mod convenabil, cu impact minim asupra disponibilității și bugetului. În plus, deoarece inspecțiile de mentenanță utilizează cele mai noi instrumente inteligente de diagnoză oferite de Volvo, istoricul de întreținere al utilajului poate fi monitorizat de-a lungul timpului. Acest lucru este extrem de util atunci când vine vremea să revindeți utilajul, deoarece istoricul rapoartelor inspecțiilor de mentenanță oferă informații valoroase cu privire la lucrările efectuate, ajutându-vă astfel să obțineți cel mai bun preț posibil.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne