Construction Equipment România
Volvo Services Uptime Services

Servicii de asigurare a disponibilității

Întotdeauna în mare formă

Servicii de asigurare a disponibilității

Un utilaj care nu este disponibil pentru lucru cauzează neplăceri, întreruperi și costuri neprevăzute, putându-vă afecta profitabilitatea.Cu toate acestea, cotele de producție trebuie îndeplinite și salariile operatorilor trebuie plătite. Serviciile de asigurare a disponibilității pot ajuta la reducerea perioadelor de nefuncționare neplanificate și costurilor de reparație. 

Monitorizarea proactivă vă oferă liniște sufletească, știind că Volvo are grijă de utilajul dumneavoastră.

Programul de întreținere poate fi adaptat în funcție de aplicația în cadrul căreia lucrați, cu un grad minim de perturbare a operațiunilor dumneavoastră.

Oferta de Reparații garantează un preț convenit pentru toate reparațiile acoperite, permițându-vă să vă planificați cu grijă bugetul și să evitați cheltuielile neprevăzute.

Analiza uleiului, care oferă o perspectivă unică asupra stării de sănătate a utilajului dumneavoastră, ajutându-vă să evitați reparațiile costisitoare și perioadele de nefuncționare neprevăzute.

Inspecțiile de mentenanță planificate și periodice vă oferă cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă asigura că utilajul dumneavoastră este întotdeauna în cea mai bună stare de funcționare.

Un tren de rulare prost întreținut afectează siguranța utilajului, reduce productivitatea și poate deteriora alte componente vitale.

Vă rugăm să rețineți că nu toate ofertele noastre sunt disponibile în toate țările. Pentru mai multe informații, adresați-vă distribuitorului dumneavoastră local.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne