Construction Equipment România
Volvo Services Volvo reman

Servicii de schimbare

Păstrați-vă utilajul un Volvo

Servicii de schimbare

Volvo Reman, gama noastră de servicii de remanufacturare, vă va menține utilajul în funcțiune pentru mult timp de acum înainte – ajutându-vă în același timp să reduceți costurile de proprietate și cheltuielile de exploatare. Cu cât calitatea componentelor dvs. este mai bună, cu atât mai mult veți obține de la utilajul dvs. Volvo. Fiecare piesă este vitală pentru timpul de funcționare și performanța acestuia. Așadar, de ce să riscați?

Este mai mult decât un simplu produs, este soluția

Utilajele Volvo sunt construite pentru a funcționa cu un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător. Componentele recondiționate sunt o extensie normală a acestui angajament. Prin crearea unui ciclu ecologic - în care piesele vechi sunt readuse în aceeași stare ca și cele noi – ne aducem contribuția la inițiativele ecologice care sunt în avantajul tuturor. Aici, la Volvo, credem că practicile ecologice sunt bune nu numai pentru planetă, dar și pentru afacerile clienților noștri, oferindu-le acestora un avantaj competitiv și liniște sufletească. Componentele recondiționate au un impact mai redus asupra mediului deoarece majoritatea componentelor consumatoare de energie au fost reciclate.

Livrare rapidă

Vă permiteți să așteptați o reparație sau o reconstrucție obișnuită a utilajului dumneavoastră când puteți obține componente de schimb recondiționate în perfectă stare?

Ce este bun la sistemul de schimb este că nu trebuie să așteptați să primiți înapoi aceeași componentă. La primul semn al unei probleme, pur și simplu comandați o componentă de schimb remanufacturată în fabrică de la dealerul Volvo local. În cazul în care componenta nu se află deja la dealer, rețeaua eficientă de expediere a companiei Volvo se asigură că respectiva componentă va fi curând în locul în care a fost solicitată. Nu trebuie să așteptați efectuarea reparațiilor și veți putea relua funcționarea productivă cu o perioadă minimă de nefuncționare. Apoi trimiteți componenta defectă la Volvo Construction Equipment pentru o remanufacturare în fabrică.

Garanție

Componentele recondiționate care dispun de garanție cresc valoarea utilajului dumneavoastră. Clientul va primi întotdeauna o componentă cu o durată de viață și o performanță direct comparabile cu cele alei unei componente noi. Din acest motiv, oferim întotdeauna o garanție standard pentru componentele noastre recondiționate.

Calitate

Remanufacturarea în fabrică care nu afectează mediul și conservă resursele necesită același echipament, aceleași cunoștințe și calitate ca și producția de componente noi. Toate piesele uzate și deteriorate sunt eliminate și sunt înlocuite cu piese originale, noi. Numai piesele aprobate sunt acceptate pentru recondiționare.

Dimensiunile și toleranțele componentelor recondiționate sunt apoi verificate cu tot atâta grijă și cu aceleași cerințe privind calitatea ca și în fabricile noastre. De aceea, vă putem acorda aceeași garanție pentru o componentă recondiționată ca și în cazul unei componente originale noi.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne