Construction Equipment România
Volvo Co-pilot operator training

Instruirea operatorilor cu privire la utilizarea interfeței Volvo Co-Pilot

Familiarizați-vă cu aplicațiile de asistență (Assist)

Instruirea operatorilor cu privire la utilizarea interfeței Volvo Co-Pilot

Instruirea operatorilor cu privire la utilizarea interfeței Volvo Co-Pilot este menită să ajute operatorii să utilizeze interfața Volvo Co-Pilot și aplicațiile avansate de asistență ale acesteia în modul cel mai eficient. Aceasta îi va conferi operatorului mai multă încredere în sine și va spori productivitatea și eficiența schimburilor de lucru.

Ce obțineți

Maximizați productivitatea

Interfața Volvo Co-Pilot este menită să sporească profitabilitatea operațiunilor dumneavoastră. Instruirea aferentă acesteia ajută operatorii să fie cât mai productivi posibil atunci când utilizează interfața Volvo Co-Pilot și aplicațiile avansate de asistență ale acesteia.

Nivel mai înalt de eficiență

Înțelegând toate funcțiile aplicațiilor de asistență și datele valoroase pe care interfața le oferă, operatorii își pot îndeplini sarcinile de lucru în mod mai eficient.

Costuri reduse

Utilizarea în mod optim a utilajelor cu ajutorul interfeței Volvo Co-Pilot vă permite să economisiți combustibil și să vă optimizați operațiunile, reducând totodată duratele inutile de funcționare în gol și uzura utilajelor.

Deblocați întregul potențial al utilajelor dumneavoastră

Dacă dispun de o bună înțelegere a multitudinii de funcții inteligente ale aplicațiilor de asistență, operatorii își pot utiliza utilajul la potențial maxim.

Satisfacție sporită a operatorilor

S-a dovedit că instruirea sporește satisfacția la locul de muncă, ceea ce face ca operatorii să fie mai mulțumiți și mai productivi. De asemenea, angajamentul de a le oferi angajaților oportunități de dezvoltare profesională ajută la atragerea unor operatori talentați în cadrul organizației.

Familia Volvo Co-Pilot

Optimizați modul în care lucrați cu ajutorul interfeței Volvo Co-Pilot, partenerul dumneavoastră din cabină. Ecranul tactil de 10 inch cu rezoluție înaltă vă oferă acces la o gamă de aplicații de asistență menite să sporească productivitatea, acuratețea și eficiența.

Sistem de asistență la excavare (Dig Assist)

Conferiți excavatorului dumneavoastră o viteză mai mare și un nivel mai înalt de acuratețe în timpul exploatării.

Sistem de asistență la încărcare (Load Assist)

Încărcați cantitatea ideală de material și optimizați ciclurile de încărcare.

Sistem de asistență la transport (Haul Assist)

Monitorizați-vă producția și optimizați ciclurile de transport.

Sistemul de asistență la compactare (Compact Assist)

Produceți compactări de înaltă calitate și înregistrați-le.

Sistemul de asistență la pavare (Pave Assist)

Obțineți rezultate de calitate superioară în pavare

Cum funcționează

La finalul cursului, veți putea utiliza cu competență interfața Volvo Co-Pilot și toate funcțiile oricăreia dintre aplicațiile de asistență.

De la teorie...

Instruirea începe în sala de curs, unde conținutul cursului este prezentat prin intermediul simulatoarelor Volvo Co-Pilot, discuțiilor în grup, exercițiilor și prezentărilor oferite de instructorii noștri experți:

 • Prezentare introductivă a interfeței Volvo Co-Pilot
 • Prezentare introductivă a aplicațiilor de asistență (Assist)
 • Caracteristici și funcții
 • Modul de operare
  • Setări și calibrare
  • Funcțiile de asistență (Assist)
  • Eficiență îmbunătățită
  • Sfaturi și soluții
...la practică

După pregătirea teoretică din cadrul sălii de curs, participanții vor exersa pe viu folosind interfața Volvo Co-Pilot pentru a pune în aplicare ceea ce au învățat. Aceștia vor efectua mai întâi o inspecție vizuală a utilajelor pentru a se familiariza cu toate componentele interfeței Volvo Co-Pilot, iar apoi vor parcurge o listă lungă de sarcini și funcții.

Instructorul nostru expert va monitoriza performanța în timpul sarcinilor practice, oferind feedback și sugestii de îmbunătățire în timp real.

Sesiunea practică poate fi efectuată prin intermediul unor exerciții practice gata de utilizare sau în timpul activității de lucru zilnice a operatorului, sub îndrumarea instructorului.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne