Construction Equipment România
Volvo simulator operating training

Instruirea pe simulator a operatorilor

Utilaj simulat, rezultate reale

Instruirea pe simulator a operatorilor

Instruirea pe simulator a operatorilor constituie un curs flexibil și convenabil menit să sporească siguranța și productivitatea, minimizând totodată nivelul de perturbare a operațiunilor dumneavoastră zilnice. Cu ajutorul simulatoarelor de utilaje Volvo de ultimă oră, operatorii pot exersa scenarii din viața reală într-un mediu educațional sigur și plăcut.

Ce obțineți

Instruire personalizată

Simulatoarele recreează cu acuratețe condițiile specifice șantierului de lucru, ceea ce înseamnă că operatorii se pot pregăti în cadrul acelor scenarii care sunt cele mai relevante pentru ei și pot finaliza instruirea în ritm propriu.

Siguranță mai mare în operare

Instruirea cu ajutorul simulatorului le permite operatorilor să își dezvolte aptitudinile fără a crea riscuri pentru instructor, personalul de pe șantier sau utilaj. Aceasta creează un mediu de instruire sigur și garantează o siguranță mai mare pe șantierul de lucru atunci când operatorii revin la condițiile de lucru din lumea reală.

Productivitate sporită

Simulatoarele noastre sunt echipate cu elemente de comandă autentice și arată și se comportă exact ca utilajele reale. Operatorii primesc feedback și sunt evaluați în mod instantaneu, ceea ce îi ajută să profite la maximum de multitudinea de funcții inteligente ale utilajului lor Volvo.

Reduceți costurile și sporiți disponibilitatea

Operatorii se pot instrui oricând și în orice condiții de vreme fără a necesita scoaterea din producție a unui utilaj, fără a consuma combustibil și fără a contribui la uzura utilajului. De asemenea, programul de instruire ajută la reducerea nivelului de uzură al utilajului atunci când acesta se află pe teren, pentru sporirea duratei sale de viață.

Alegerea eficientă

Reduceți emisiile atât în timpul instruirii, cât și după finalizarea acesteia. Simulatoarele se mișcă la fel ca utilajele reale, dar fără a necesita un consum de combustibil. Instruirea sporește eficiența operatorilor și atunci când aceștia revin la bordul utilajelor reale.

Satisfacție sporită a operatorilor

S-a dovedit că instruirea sporește satisfacția la locul de muncă, ceea ce face ca operatorii să fie mai mulțumiți și mai productivi. De asemenea, angajamentul de a le oferi angajaților oportunități de dezvoltare profesională ajută la atragerea și păstrarea în cadrul organizației a unor operatori talentați.

Cum funcționează

Volvo simulator operator training
De la teorie la practică

Instruirea pe simulator a operatorilor combină teoria cu practica, fiind facilitată de utilizarea unor simulatoare de utilaje avansate. Cursul este conceput în mod flexibil, astfel încât să poată fi organizat atât într-o locație Volvo, cât și în propria dumneavoastră locație.

Instruirea va începe în sala de curs, cu subiecte teoretice care includ:

  • Importanța operatorului
  • Siguranța pe șantierul de lucru
  • Prezentarea utilajului
  • Cele mai bune practici de operare

Participanții vor exersa apoi pe viu și vor pune teoria în practică. Instructorul va defini în cadrul simulatorului un program de pregătire care va conține exerciții personalizate în funcție de nivelul actual al operatorilor și obiectivele de învățare ale acestora.

Participanții pot profita de siguranța oferită de simulator pentru a pune în practică ceea ce au învățat și a parcurge mai multe scenarii care le-au fost atribuite în mod special. Pe lângă feedback-ul și îndrumările instantanee pe care le oferă operatorilor, simulatorul îi furnizează instructorului date în scopul analizării performanței.

Pe baza acestor date, instructorul va oferi sfaturi și soluții personalizate pe parcursul sesiunii practice, putând oferi, de asemenea, și îndrumări cu privire la orice aspectele care necesită îmbunătățire după finalizarea instruirii.

Unelte de instruire inteligente

Continuați să progresați și transformați activitatea de instruire într-un proces de perfecționare continuă pe termen lung cu ajutorul unei game de soluții inteligente puse la dispoziție de distribuitorul Volvo local.

Rapoarte Insight (de informare)

Rapoartele informative (Insight Reports) sunt produse de sistemul telematic CareTrack și pot constitui materialele de asistență perfecte pentru instruirea operatorilor. Un portofoliu complet de rapoarte furnizează informații cu privire la starea, eficiența și productivitatea utilajelor Volvo, oferindu-le operatorilor informații ușor de înțeles cu privire la modul în care stilul lor de operare afectează performanța utilajelor.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne