Construction Equipment România
Volvo machine operator training

Instruirea operatorilor privind operarea eficientă a utilajelor

Descătușați-vă întregul potențial

Instruirea operatorilor privind operarea eficientă a utilajelor

Instruirea operatorilor privind operarea eficientă a utilajelor constituie cursul perfect pentru a vă spori cunoștințele despre utilajul Volvo, a învăța tehnici de operare în siguranță și a descoperi cum să utilizați utilajul astfel încât să reduceți la minimum uzura acestuia. Acest lucru conduce la o operare mai eficientă, costuri reduse și un nivel mai înalt de disponibilitate.

Ce obțineți

Siguranță mai mare în operare

Instruirea le permite operatorilor să își perfecționeze continuu aptitudinile și practicile de operare, ajutând astfel la reducerea riscului de producere a incidentelor sau accidentelor.

Nivel scăzut de uzură, costuri reduse

Instruirea poate ajuta la prevenirea supunerii utilajului la eforturi inutile, reducând la minimum uzura și costurile.

Productivitate sporită

Dacă dispun de o bună înțelegere a multitudinii de caracteristici și funcții inteligente ale utilajelor Volvo cu care lucrează, operatorii pot utiliza aceste utilaje la potențial maxim.

Timp de funcționare mai îndelungat

Utilizarea corectă păstrează utilajele în stare bună de funcționare și reduce riscul de apariție a perioadelor de nefuncționare neplanificate, sporind totodată durata de viață a utilajelor și valoarea reziduală a acestora.

Satisfacție sporită a operatorilor

S-a dovedit că instruirea sporește satisfacția la locul de muncă, ceea ce face ca operatorii să fie mai mulțumiți și mai productivi. De asemenea, angajamentul de a le oferi angajaților oportunități de dezvoltare profesională ajută la atragerea unor operatori talentați în cadrul organizației.

Cum funcționează

Programul de instruire a operatorilor privind operarea eficientă a utilajelor este conceput în funcție de nevoile operatorilor și cerințele afacerii dumneavoastră, și combină teoria cu practica.

De la teorie...
 • Instruirea începe în sala de curs, unde conținutul cursului este prezentat sub formă de videoclipuri, discuții în grup și prezentări oferite de instructorii noștri experți:
 • Importanța operatorului
 • Siguranța pe șantierul de lucru
 • Prezentarea utilajului
 • Cele mai bune practici de operare
  • Instrumente și elemente de comandă
  • Caracteristici și funcții
  • Operarea în siguranță
  • Sfaturi și soluții
...la practică

După pregătirea teoretică din cadrul sălii de curs, participanții vor ieși pe teren pentru a pune în aplicare ceea ce au învățat. Aceștia vor efectua mai întâi o inspecție vizuală a utilajelor pentru a se familiariza cu acestea, iar apoi se vor urca la bord pentru a parcurge o listă lungă de sarcini și funcții ale utilajelor.Instructorul nostru expert va monitoriza performanța în timpul sarcinilor practice, oferind feedback și sugestii de îmbunătățire în timp real. Această sesiune practică poate fi efectuată prin intermediul unor exerciții gata de utilizare sau în timpul activității de lucru zilnice a operatorului, sub îndrumarea instructorului.

Unelte de instruire inteligente

Distribuitorul Volvo local vă poate pune la dispoziție o gamă de soluții inteligente menite să sprijine programul de instruire și să susțină rezultatele obținute.
Mai jos veți găsi câteva exemple.

Simulatoare de instruire avansată

Chiar dacă vă confruntați cu condiții de vreme nefavorabilă sau nu dispuneți de suficiente utilaje, părțile practice ale programului de instruire a operatorilor privind operarea eficientă a utilajelor se pot efectua în orice moment într-un simulator Volvo de ultimă generație.

Simulatoarele Volvo permit selectarea unei configurații de excavator, încărcător compact sau camion articulat și reproduc cu acuratețe condițiile reale de pe șantier și de manipulare a utilajelor, pentru a le oferi operatorilor o experiență autentică specifică șantierului de lucru. Eficiența și productivitatea operatorilor sunt măsurate în detaliu în timpul operării simulatorului, pentru a ajuta la urmărirea performanței și monitorizarea progresului.

Rapoarte Insight (de informare)

Rapoartele informative (Insight Reports) sunt produse de sistemul telematic CareTrack și pot constitui materialele de asistență perfecte pentru instruirea operatorilor. Un portofoliu complet de rapoarte furnizează informații cu privire la starea, eficiența și productivitatea utilajelor Volvo, oferindu-le operatorilor informații ușor de înțeles cu privire la modul în care stilul lor de operare afectează performanța utilajelor.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne