Construction Equipment România
Volvo Services Fuel advice

Consultanță cu privire la combustibil

Evaluați, îmbunătățiți și mențineți

Consultanță cu privire la combustibil

Bazați-vă pe expertiza noastră pe a vă ajuta să vă reduceți cheltuielile de exploatare. Pachetul de consultanță cu privire la combustibil (Fuel Advice) este menit să identifice aspectele care trebuie îmbunătățite pentru a asigura o eficiență de durată a consumului de combustibil. Primiți un pachet de consultanță de la distribuitorul Volvo local, care include un proces în trei etape: evaluare, îmbunătățire și menținere.

Evaluați-vă performanța

Distribuitorul dumneavoastră local evaluează performanța utilajelor dumneavoastră Volvo pentru a pune la punct un program personalizat în funcție de aspectele specifice ale operațiunilor dumneavoastră.

Îmbunătățiți eficiența consumului de combustibil.

Implementați un plan de acțiune relevant pentru operațiunile dumneavoastră, conform recomandărilor primite din partea distribuitorului Volvo local. Alegeți aspectele asupra cărora doriți să vă concentrați, cum ar fi eficiența în lucru, timpul de așteptare sau timpii morți excesiv de lungi, pentru a îmbunătății eficiența consumului de combustibil.

Mențineți-vă realizările

Optimizați eficiența pe termen lung a consumului de combustibil cu ajutor din partea distribuitorului Volvo local, care va efectua evaluări periodice de monitorizare a performanței. Distribuitorul local vă va fi alături pe întreaga durată a procesului de consultanță cu privire la combustibil (Fuel Advice) în trei etape, pentru a asigura rezultate de durată.

Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne