Construction Equipment România

Piese de uzură originale Volvo

Volvo oferă o gamă completă de piese de uzură originale, dezvoltate și testate pentru a vă asigura că se ridică la cele mai înalte așteptări, pentru toate lucrările. Pentru a vă menține utilajul în stare optimă, Volvo oferă piese care îl mențin funcționând bine cât mai mult timp posibil.

Alegeți piese de uzură cum ar fi piesele pentru trenul de rulare, furtunurile volvo sau sistemul de dinți Volvo, pentru ca utilajul dvs. să continue să funcționeze ca nou. Aceste piese au fost supuse celor mai dure teste, pentru a putea rezista la solicitările extreme. Designul și materialele alese de noi garantează obținerea unei performanțe superioare.

Soluții pentru clienți

O prezentare generală a produselor și serviciilor pe care le oferim pentru a vă susține afacerea pe toată durata deținerii utilajelor - ajutându-vă să vă păstrați profitabilitatea, an după an.

Sistemul de dinți Volvo

make it last

Sistemul de dinți Volvo vă conferă intervale de schimb lungi și optimizate, precum și un nivel înalt de productivitate și profitabilitate.

Volvo oferă adaptoare și dinți specializați brevetați, pentru toate tipurile de lucrări. Piesele de înaltă calitate vă reduc costul total de deținere și maximizează performanța utilajului dvs.

Ușor de montat
Dispozitivul de blocare vertical face ca montarea și demontarea să fie rapide și ușoare. Este integrat complet în corpul adaptorului, ceea ce conferă protecție și o durată de viață mai lungă.

Dinții Volvo suportă niveluri mari de solicitări
Potrivirea perfectă dintre dinți și adaptor, precum și suprafețele de stabilizare largi asigură o unitate foarte puternică ce poate face față nivelurilor înalte de forță și stres.

Ascuțire automată
Designul cu auto-ascuțire și amplasarea strategică a materialului de uzură asigură o rezistență maximă la uzură, menținând în același timp nivelul de performanță.

Rezistenți la forțe
Adaptoarele și dinții dispun de margini în unghi ascuțit, care le conferă o rezistență perfectă la forțele frontale și reduc riscul deschiderii "cutiei dinților".

Componente originale Volvo pentru trenul de rulare

Cum ne ridicăm la înălțimea celor mai mari așteptări ale dvs.

Gama completă Volvo de piese pentru trenul de rulare este dezvoltată și testată pentru a asigura cel mai ridicat standard de calitate și performanță.

Până la limită
Piesele pentru trenul de rulare sunt supuse unei testări extinse, pentru a putea să reziste solicitărilor extreme.

Proiectate special pentru Volvo Construction Equipment
Piesele Volvo pentru trenul de rulare vă oferă o exploatare sigură și eficientă, o durată mare de exploatare productivă și costuri de exploatare reduse.

Șenilele de cauciuc Volvo

  • Dezvoltate împreună cu utilajele de construcție Volvo
  • Respectă cele mai înalte standarde de siguranță și de calitate

Piese pentru trenul de rulare Volvo

Aflați rezultatele testării extreme a șenilelor și a cilindrilor canelați inferior de la Volvo! Piesele pentru trenul de rulare Volvo oferă o calitate și o durabilitate pe care vă puteți baza.

Sistemul Volvo de papuci din cauciuc cu prindere în șuruburi

Sporiți-vă versatilitatea

Sistemul Volvo de papuci din cauciuc cu prindere în șuruburi pentru excavatoarele pe șenile reprezintă soluția perfectă pentru sporirea versatilității utilajului. Designul rentabil vă permite comutarea ușoară între șoselele asfaltate și terenul accidentat fără a deteriora suprafețele respective.

Versatilitatea
Comutați între lucrările pentru șosele și cele pe teren accidentat și beneficiați de două utilaje într-unul singur. Papucii din cauciuc oferă protecție completă a suprafeței terenului și pot fi demontați cu ușurință atunci când este nevoie de tracțiune integrală.

Durabilitate ridicată
Fabricat dintr-un amestec de cauciucuri robuste pentru a reduce nivelul de uzură, papucul încorporează o placă din oțel cu exterior din cauciuc rezistent și un tampon din cauciuc care ajută la reducerea nivelului de vibrație și de zgomot.

Disponibilitatea
Sistemul de papuci din cauciuc este disponibil atât ca opțiune instalată din fabrică, cât și prin intermediul rețelei de distribuitori Volvo. Setul pentru montare post-vânzare conține atât papucul din cauciuc, cât și sabotul de șenilă.

Rentabilitatea
Înlocuirea individuală a papucilor din cauciuc, după necesități, reprezintă un mod ușor și eficient de întreținere a sistemului de șenile al unui excavator.

Șuruburile expansoare de la Volvo

O soluție pentru uzură

Soluția perfectă atunci când uzura echipamentului dvs. pentru construcții duce la slăbirea punctelor de fixare și când orificiile sunt uzate.

O soluție permanentă pentru o exploatare economică și de lungă durată
Atunci când utilajul începe să arate semne de uzură, șuruburile expansoare de la Volvo reprezintă soluția perfectă.

Montare rapidă și facilă (adesea pe șantier)
Șuruburile expansoare Volvo includ două manșoane de extindere care completează spațiul liber și cuplează ocheții de atașare.

Utilizând șuruburile expansoare Volvo nu sunt necesare operațiunile de recondiționare și retușare.

Sunt disponibile pentru o gamă largă de produse.

Fiecare piesă este vitală!

Cu cât calitatea componentelor dvs. este mai bună, cu atât mai mult veți obține de la utilajul dvs. Volvo. Fiecare piesă este vitală pentru timpul de funcționare și performanța acestuia. Așadar, de ce să riscați?

Volvo dealer selector acasă
Știți ce aveți nevoie?

Doriți să comandați piese? Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Faceți o solicitare