Construction Equipment România
 piese de schimb Volvo

Piese de schimb originale Volvo

Înapoi la treabă

Piesele de schimb Volvo reprezintă o soluție rentabilă, dând puteri noi unui utilaj care muncește din greu.

Piese de schimb originale Volvo

Piesele de schimb Volvo reprezintă o soluție rentabilă, dând puteri noi unui utilaj care muncește din greu. Volvo oferă Volvo Reman, componente recondiționate și servicii de schimbare care funcționează în armonie perfectă cu utilajul dvs., pentru a crește timpul de funcționare și productivitatea - fără a fi necesar să cumpărați un utilaj nou.

Volvo are piesele de schimb și soluțiile potrivite pentru utilajul dvs. Rețeaua noastră internațională de dealeri vă asigură că piesele originale Volvo sunt disponibile oricând, oriunde - minimizând timpii de nefuncționare astfel încât utilajul dvs. să fie gata de exploatare atunci când este nevoie mai mult de el.

Fiecare piesă este vitală!

Cu cât calitatea componentelor dvs. este mai bună, cu atât mai mult veți obține de la utilajul dvs. Volvo. Fiecare piesă este vitală pentru timpul de funcționare și performanța acestuia. Așadar, de ce să riscați?

Servicii de schimbare

Servicii de schimbare

Volvo Reman reprezintă o gamă de servicii de schimbare, oferind aceeași calitate ridicată și durată mare de exploatare ca în cazul componentelor Volvo noi, dar la un preț mai mic.

Volvo Reman include:

Componente recondiționate în fabrică
Aici sunt incluse motoarele, turbocompresoarele, radiatoare și pompe hidraulice. Componenta dvs. veche este trimisă la uzinele noastre de recondiționare, unde li se oferă o viață nouă.

Componente pentru utilajele clasice
Pentru utilajele mai vechi de zece ani, Volvo CE oferă componente restaurate considerabil, care au fost curățate și testate cu atenție pentru a se obține calitate și fiabilitate.

Servicii pentru piesele de schimb
Filtrele de particule Diesel (DPF) sunt primele componente ce vor fi incluse în programul nostru de servicii pentru piesele de schimb. Filtrele blocate pot fi schimbate cu un filtru Volvo Reman ce a fost testat cu rigurozitate pentru a vă asigura că oferă minim 95% din capacitatea unui filtru nou, dar la o fracțiune din cost. Rămâneți cu un utilaj Volvo și aveți grijă de mediul înconjurător oferind o nouă viață componentelor vechi. 

Servicii de schimbare

Oferiți utilajului dvs. o a doua viață! Descoperiți avantajele Volvo Reman - Servicii de schimbare.

Volvo dealer selector acasă
Știți ce aveți nevoie?

Doriți să comandați piese? Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Faceți o solicitare