Construction Equipment România
volvo piese de întreținere

Piese de mentenanță originale Volvo

Mențineți

Respectați programul de mentenanță al utilajului cu ajutorul pieselor de mentenanță, pentru a asigura productivitatea și timpul de funcționare.

Piese de mentenanță originale Volvo

Pentru a vă menține utilajul în cea mai bună stare de funcționare, Volvo oferă o gamă largă de piese de mentenanță, inclusiv filtre, lubrifianți, substanțe chimice, baterii și seturi de întreținere.Respectați programul de mentenanță al utilajului pentru a asigura productivitatea și timpul de funcționare, beneficiind de liniște sufletească și durată prelungită de exploatare a utilajului.

Fiecare piesă este vitală!

Cu cât calitatea componentelor dvs. este mai bună, cu atât mai mult veți obține de la utilajul dvs. Volvo. Fiecare piesă este vitală pentru timpul de funcționare și performanța acestuia. Așadar, de ce să riscați?

Filtrele originale Volvo

Productivitate în stare pură

Filtrele originale Volvo curăță fluidele și aerul de noroi și de impurități. Este sunt concepute special pentru a crește productivitatea, profitabilitatea și siguranța echipamentului dvs. de construcții Volvo.

Funcționarea în condiții solicitante
Filtrele originale Volvo au:

  • Un nivel înalt de eficiență în curățare adecvat motorului, transmisiei și sistemului hidraulic.
  • O capacitate mare de reținere a murdăriei, care conferă intervale lungi de schimb fără a afecta funcționarea utilajului.
  • Elemente de filtrare de cea mai bună calitate.
  • Carcasă stabilă prevăzută cu protecție anticorozivă.

Întreținerea
Aveți grijă să înlocuiți filtrele la intervalele recomandate, pentru a reduce riscul de reparare prematură sau de înlocuire. 

Seturi Volvo de întreținere

Seturi multifuncționale de întreținere

Seturile Volvo de întreținere includ toate piesele și instrumentele necesare pentru reparațiile pe șantier, mentenanța și service-ul ce previn timpii de nefuncționare neprogramată.

Economisirea timpului și banilor dvs.
Un set de întreținere este mai ieftin decât achiziția separată a fiecărei piese și nu este nevoie să pierdeți vremea căutând în altă parte piesele sau așteptând service-ul.

Aprobarea calității
Seturile de întreținere Volvo constau în piese originale Volvo având calitatea ridicată pe care o așteptați; în plus, conțin întotdeauna cele mai noi modele.

Categoriile includ:

  • Seturi de revizie generală și reparații: reprezintă soluția completă, sigură și rapidă pentru efectuarea reviziilor generale și a reparațiilor.
  • Seturile de mentenanță constau în seturi de filtre: aici găsiți filtrele recomandate pentru schimbare la fiecare interval de service.
  • Seturi pentru timp de funcționare: reparați rapid utilajul, la fața locului.

Uleiurile de motor Volvo

Vă protejați de uzură

Uleiurile de motor Volvo sunt dezvoltate special pentru a susține performanța utilajului dvs. Volvo prin:

  • protejarea împotriva uzurii și prelungirea duratei individuale de exploatare a utilajului
  • reducerea consumului de combustibil și de ulei

Gama noastră de uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru punți și transmisii sunt concepute special pentru componentele utilajului. Gama noastră de unsori a fost dezvoltată cu grijă pentru a preveni uzura inutilă.

Reduceți și mai mult pericolul de avarii și de timp de nefuncționare costisitoare
Apelând la analiza de ulei Volvo* obțineți o diagnoză cuprinzătoare a stării utilajului.

*Nu este încă disponibilă pe toate piețele de comercializare

Piese originale Volvo pentru mentenanță - specialistul în lubrifianți

Dr. Donald McCarthy, specialistul Volvo în lubrifianți explică, pe baza experienței sale, care sunt avantajele clienților care utilizează lubrifianții originali Volvo și care sunt pericolele pentru clienții care nu îi utilizează.

Bateriile originale Volvo

Puterea necesară nevoilor dvs.

Bateriile originale Volvo de la Volvo Construction Equipment au suficientă putere de a răspunde și depăși nevoile dvs., pentru a face față situațiilor și condițiilor de lucru cu adevărat solicitante.

Putere de pornire
Aspectul unic al separatorilor celulei bateriei ajută la reducerea căderii de tensiune în sarcină, producând cu peste 25% mai multă putere de pornire decât acumulatoarele de pornire alternative.

Se reîncarcă rapid
Același aliaj special plumb-calciu permite bateriei să atingă puterea optimă într-un interval mai scurt de timp, comparativ cu bateriile celelalte.

De lungă durată
În medie, o baterie originală Volvo va avea o durată de exploatare mai mare cu 20% față de celelalte baterii.

Manipulare sigură
În condiții de utilizare normală, carcasa unei baterii Volvo originale este extrem de puternică și rezistentă 100% la scurgeri.

Grija față de mediu
Toate bateriile Volvo originale sunt fabricate cu cea mai mare grijă, pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

AdBlue®

Adăugați la eficiență

Motoarele Stage IV produse de Volvo Construction Equipment utilizează soluție AdBlue® în combinație cu tehnologia de reducere catalitică selectivă (SCR) pentru a reduce emisiile. 

Optimizați rentabilitatea
Soluția AdBlue cu calitate asigurată evită costurile inutile și timpii de nefuncționare, asigurând protecția componentelor utilajului, optimizarea eficienței consumului de combustibil și minimizarea emisiilor.

Comandați de la dealerul dvs. local Volvo
Soluția este disponibilă în cantități diferite, care să corespundă nevoilor dvs. specifice și o puteți ridica personal sau poate fi livrată direct pe șantier.

Volvo dealer selector acasă
Știți ce aveți nevoie?

Doriți să comandați piese? Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Faceți o solicitare