Construction Equipment România
Piese de calitate

Piesele originale Volvo vă oferă cea mai înaltă calitate și garantează performanța utilajului dvs. Volvo. Fiecare piesă este vitală pentru timpul de funcționare și performanța acestuia. Folosiți numai piese și produse care au fost dezvoltate, testate și aprobate special pentru a asigura funcționarea optimă, un element cheie în reducerea costurilor de proprietate și de funcționare. Oferta de piese Volvo de calitate include o gamă largă de componente și opțiuni de service, pentru performanță de lungă durată și durată mare de exploatare.

Fiecare piesă este vitală!

Cu cât calitatea componentelor dvs. este mai bună, cu atât mai mult veți obține de la utilajul dvs. Volvo. Fiecare piesă este vitală pentru timpul de funcționare și performanța acestuia. Așadar, de ce să riscați?

Soluții pentru clienți

O prezentare generală a produselor și serviciilor pe care le oferim pentru a vă susține afacerea pe toată durata deținerii utilajelor - ajutându-vă să vă păstrați profitabilitatea, an după an.

Relatări despre noutăți

Cele mai recente știri despre piesele Volvo

Sistemul de dinți Volvo de nouă generație le oferă cupelor ocazia de a se pune pe treabă

Destinat excavatoarelor și încărcătoarelor compacte Volvo de talie mai mare, sistemul de dinți Volvo de nouă generație dispune de un nivel mai înalt de penetrare, durată de funcționare mai...

Gama Volvo Assist este dezvăluită pieței europene în cadrul expoziției Intermat 2018

Volvo Construction Equipment prezintă gama completă de soluții de asistență Volvo Assist, care sunt acționate de afișajul Volvo Co-Pilot de ultimă generație amplasat în interiorul cabinei.

Volvo dealer selector acasă
Știți ce aveți nevoie?

Doriți să comandați piese? Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Faceți o solicitare