Construction Equipment România
Volvo atașament excavator excav

Atașamentele pentru excavatoarele cu roți

Ciocane hidraulice

Depășirea limitelor

Ciocanele hidraulice Volvo sunt proiectate să lucreze în armonie cu excavatorul dumneavoastră Volvo pe roți, oferindu-vă nivelul constant de putere și performanță de care aveți nevoie – lovitură după lovitură. Datorită designului lor durabil și gamei de unelte de lucru și configurații ale ciocanului hidraulic selectabile în funcție de operațiunea dumneavoastră, ciocanele hidraulice Volvo sunt pregătite să facă față celor mai solicitante proiecte.

Discutați cu distribuitorul local despre variantele de suporturi adecvate interfeței utilajului dumneavoastră. 

HB14 Insonorizat

Ciocanele hidraulice Volvo sunt proiectate să lucreze în armonie cu excavatorul dumneavoastră Volvo, asigurând nivelul constant de putere și performanță de care aveți nevoie – lovitură după lovitură.

Disponibil pentru: EC140E, ECR145E, EWR150E

Detalii

HB15 Insonorizat

Datorită designului lor durabil și gamei de unelte de lucru și configurații selectabile în funcție de operațiunea dumneavoastră, ciocanele hidraulice Volvo sunt pregătite să facă față celor mai solicitante proiecte.

Disponibil pentru: ECR145E, EWR150E

Detalii

HB18 Insonorizat

Indiferent de sarcina pe care o aveți de îndeplinit, ciocanele hidraulice Volvo puternice sunt concepute să ajute la obținerea unor rezultate impresionante, reducând totodată consumul de combustibil și nivelul de solicitare a utilajului.

Disponibil pentru: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Detalii

HB21 Insonorizat

Datorită controlului cu două viteze și gamei extinse de unelte de lucru disponibile, ciocanele hidraulice Volvo oferă flexibilitate și o soluție adaptată fiecărei aplicații.

Disponibil pentru: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalii

HB22 Insonorizat

Ciocanele hidraulice Volvo au fost construite pentru lucrările de regim greu și vă ajută să faceți față celor mai dure lucrări și să fiți mai productivi timp mai îndelungat.

Disponibil pentru: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalii
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact