Construction Equipment România
atașament Volvo încărcător pe pneuri lo

Atașamente pentru încărcătoarele pe pneuri

Cupele de încărcător

Cupele de încărcător

O gamă largă de cupe de încărcătoare poate fi utilizată pentru o varietate de condiții de sol și pentru toate lucrările de refacere, încărcare și transport, nivelare sau excavare de tuneluri.

Cupă de relocare

Alegerea perfectă pentru manipularea, stivuirea și încărcarea materialelor procesate. Optimizată pentru aplicațiile care necesită o forță de rupere moderată. Obțineți cea mai înaltă performanță posibilă a utilajului atât în cadrul aplicațiilor de ciclu scurt, cât și în cadrul celor de încărcare și transport. Disponibilă cu lamă de uzură cu prindere în șuruburi, opțională.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L260H, L350H

Detalii

Cupă de relocare cu fund plat

Cea mai bună alegere pentru manipularea, stivuirea și încărcarea materialelor procesate precum nisipul, pietrișul și agregatele. Optimizată pentru condiții de teren moale. Maximizați tracțiunea și forța de rupere, menținând în același timp curată și plană zona de lucru, pentru un nivel inegalabil de productivitate și eficiență. Disponibilă cu lamă de uzură cu prindere în șuruburi, opțională.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L260H

Detalii

Cupă pentru nisip

Optimizată pentru manipularea nisipului sau a agregatelor sub formă de particule mici, ceea ce o recomandă ca fiind alegerea ideală pentru utilizare în condiții de teren moale. Baza lungă a cupei maximizează penetrarea pentru o tracțiune îmbunătățită, design-ul plat al acesteia ajutând la menținerea curată și plană a zonei de lucru. Disponibilă cu lamă de uzură cu prindere în șuruburi, opțională.

Disponibil pentru: L150H, L180H, L220H, L260H

Detalii

Cupă universală - Standard

Cea mai bună cupă de uz general. Atunci când este echipată cu lamă de uzură prinsă în șuruburi, aceasta poate fi folosită cu succes pentru manipularea materialelor vrac și agregatelor, atât în cadrul operațiunilor de ciclu scurt, cât și în cadrul celor de încărcare și transport. Atunci când este echipată cu segmenți și diferiți dinți sudați, aceasta reprezintă alegerea ideală pentru încărcarea mai ușoară a materialelor.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L45H, L50H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă universală - Pentru regim greu de lucru

Alegerea ideală pentru eficiență absolută. Cupa este destinată în principal utilizării în cadrul operațiunilor cu impact redus, cu materiale moderat abrazive precum solul afânat, argila, pietrișul și lutul. Autocolantele reflectorizante sporesc vizibilitatea, pentru a permite umplerea rapidă și ușoară a cupei. Întărită cu oțel rezistent la uzură de tip HB400 și HB500. Poate fi echipată cu muchii cu prindere în șuruburi, opțiuni de dinți sudați și segmenți.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L260H, L350H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă universală - Bază plată

Optimizată pentru condiții de teren moale și aplicații de terasament cum ar fi cele de amenajarea teritoriului, decopertarea stratului superior al solului și nivelare. Designul inteligent al cupei oferă tracțiune și forță de spargere maxime, menținând totodată zona de lucru curată și plană. Volvo vă recomandă să vă dotați cupa cu adaptoare la nivel și puncte de prindere universale.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă de taluz

Cupa de taluz dispune de o bază lungă și plată. Aceasta este destinată lucrărilor de terasament, precum decopertarea stratului superior al solului, amenajarea peisagistică și nivelare. Este prevăzută o muchie pe partea posterioară pentru nivelare atunci când utilajul se deplasează cu spatele.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L45H, L50H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă pentru piatră - cu cuțit lat

Cea mai bună alegere pentru spargerea materialelor dure, precum și a anrocamentelor. Se recomandă ca aceasta să fie echipată cu segmenți, dinți (de uz general și pentru materiale abrazive) și adaptoare de 1 1/2". Pentru manipularea pietrișului, anrocamentelor fine și minereurilor, cupa poate fi prevăzută cu o muchie sau dinți cu prindere în șuruburi.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L260H, L350H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă pentru piatră - cu muchie dreaptă

Cupă de mare putere, rezistentă la uzură. Optimizată pentru încărcarea anrocamentelor sau a materialelor ușor casabile dintr-un abataj cu capacitate de spargere înaltă. Atunci când este echipată cu segmenți și diferiți dinți sudați, aceasta reprezintă alegerea ideală pentru încărcarea materialelor ușor casabile dintr-un abataj.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L260H, L350H

Detalii

Cupă pentru piatră cu descărcare laterală

Cupele pentru piatră cu descărcare laterală sunt proiectate pentru încărcarea pietrei în spații înguste precum tunelurile. Design-ul acesteia permite încărcarea în poziție paralelă cu camionul, prin bascularea în lateral a cupei. Acest mod de încărcare necesită mai puțin spațiu și este frecvent utilizat în cadrul aplicațiilor de săpare a tunelurilor. Cupa este echipată în mod normal cu dinți pentru materiale pietroase abrazive, adaptoare de 1 1/2" și segmenți turnați, dar poate fi echipată și cu o muchie cu prindere în șuruburi.

Disponibil pentru: L150H, L180H, L220H, L260H, L350H

Detalii

Cupă pentru piatră – Unealtă de manipulare a blocurilor de piatră

Această cupă este proiectată să asigure un nivel excepțional de durabilitate în cadrul carierelor de piatră, fiind optimizată pentru transportul blocurilor de piatră și încărcarea materialelor de copertă. Zonele critice sunt prevăzute cu piese din oțel de înaltă rezistență și rezistente la uzură.

Disponibil pentru: L350H

Detalii

Cupă pentru materiale ușoare - cu densitate scăzută

Cupă de mare capacitate pentru materiale ușoare, proiectată pentru manipularea eficientă a materialelor cu densitate scăzută precum composturi, deșeuri, cărbune, etc.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L260H, L350H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă pentru materiale ușoare - cu densitate foarte scăzută

Cupă de mare capacitate pentru materiale ușoare, proiectată pentru manipularea eficientă a materialelor cu densitate foarte scăzută precum reziduri de lemn, cereale, etc.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă basculantă înaltă - cilindri centrali

Cupa basculantă înaltă Volvo pentru materiale ușoare dispune de o capacitate înaltă pentru manipularea materialelor cu densitate scăzută precum composturi, deșeuri, cărbune, etc. Avantajul cupei prevăzută cu cilindrii hidraulici este creșterea  înălțimii de descărcare comparativ cu cea a cupelor pentru materiale ușoare standard, fiind ridicată hidraulic de pe un cadru integrat.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L30G, L35G, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă basculantă înaltă – cilindri montați în lateral

Construită special pentru a fi utilizată în cadrul aplicațiilor de manipulare a deșeurilor și reciclare, această cupă oferă plusul de înălțime necesar pentru a ajunge la containerele de colectare înalte. Cilindrii orizontali montați în lateral permit înclinarea lină și descărcarea ușoară, iar furtunurile hidraulice perfect protejate contribuie la obținerea unei performanței de durată. Compatibilă cu toate tipurile de braț și toate interfețele Volvo. Muchie standard cu prindere în șuruburi.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Cupă pentru deșeuri

Cupele Volvo pentru deșeuri sunt cupe de mare putere pentru materiale ușoare, destinate utilizării în cadrul aplicațiilor de reciclare precum cele de manipulare a deșeurilor, gunoiului menajer și a altor deșeuri cu densitate scăzută.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Detalii

Compactarea deșeurilor

Cupa este optimizată pentru manipularea deșeurilor la o stație de transfer. Prevăzută cu o bază de lungime sporită și un design de mare putere, această cupă este ideală în cadrul operațiunilor de împingere a materialului, atât pentru împingerea cât și pentru compactarea acestuia în container.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L90H

Detalii

Cupă pentru deșeuri - Compactare cu brațe de prindere

Cupa este optimizată pentru manipularea deșeurilor la o stație de transfer. Prevăzută cu o bază de lungime sporită și un design de mare putere, această cupă este ideală în cadrul operațiunilor de împingere a materialului, atât pentru împingerea cât și pentru compactarea acestuia în container. Brațele de prindere îi permit operatorului să încarce cu aproximativ 25% mai mult material la fiecare încărcare, precum și să descarce materialul din camion sau container mult mai repede. Pentru operarea cupei este necesară o a treia funcție hidraulică.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L90H

Detalii

Declarație de declinare a responsabilității

Designul atașamentului poate varia în funcție de modelul utilajului.

Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact