Construction Equipment România
atașament Volvo pentru încărcător compact rigid

Atașamente pentru miniîncărcătoare

Doar ce este mai bun este suficient pentru Volvo

Păstrați utilajul Volvo un Volvo, integral

Miniîncărcătoarele Volvo sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea lor ridicată, iar atașamentele Volvo oferă exact aceeași calitate ridicată. Și atunci, de ce să faceți compromisuri? Păstrându-vă miniîncărcătorul un Volvo complet, obțineți liniște sufletească și faceți economii excelente.

Rețineți că oferta de atașamente pentru modelele de utilaje poate varia în funcție de piețe.

Cupe de încărcător

Volvo oferă o gamă cuprinzătoare de Cupe, pentru asigurarea unei potriviri perfecte între utilajul dvs. și lucrarea de pe șantier.

Prezentare generală a atașamentelor

Cupe de graifăr

În portofoliul său de atașamente pentru miniîncărcătoare Volvo oferă cupe pentru resturi, vegetație și gunoi de grajd, asigurând versatilitate maximă pentru aplicațiile de apucare de jos.

Prezentare generală a atașamentelor

Furci

Furcile pentru palet sunt ideale pentru manipularea paleților și a materialelor. Forma constructivă pentru regim greu de lucru asigură rezistența furcilor pentru a manipula toate sarcinile posibile pentru utilaj. Schimbare ușoară și rapidă a distanțierii danturii pentru o mai bună flexibilitate.

Prezentare generală a atașamentelor

Ciocane hidraulice

Ciocanul hidraulic Volvo combină excelenta performanță de exploatare cu zgomotul scăzut și nivelul redus de vibrații. Este fiabil și ușor de întreținut. Ciocanele hidraulice sunt prevăzute cu un vârf târnăcop și furtunuri hidraulice.

Prezentare generală a atașamentelor

Lame

Adecvat pentru aplicații de terasare și defrișare. Lama are înclinare și basculare hidraulice. Se înclină 30° spre stânga sau spre dreapta părții centrale și basculează 10° față de orizontală, în ambele direcții.

Prezentare generală a atașamentelor

Măturătoare

Măturătoarea unghiulară este ideală pentru curățarea șantierului și pentru lucrări de întreținere a spațiilor publice cu ajutorul secțiunilor de perii mari care permit curățarea dintr-o singură trecere. Măturătorile cu colectare sunt adecvate pentru operațiuni de curățare ușoare și de regim greu, la toate lucrările la care trebuie colectate deșeurile, cum ar fi depozitele de deșeuri.

Prezentare generală a atașamentelor

Suflante de zăpadă

Lama pentru zăpadă cu înclinație reglată hidraulic este eficientă în îndepărtarea zăpezii din parcări, alei, alei și alte suprafețe similare. Performanța optimă este asigurată datorită tălpilor de alunecare reglabili, a lamei ondulate și a funcției de declanșare, pentru minimizarea avarierii în cazul lovirii unui obstacol.

Prezentare generală a atașamentelor

Tocătoare de furaje

Tocătorul de furaje este utilizat pentru măcinarea furajelor strâns compactate și este prevăzut cu ghidaje ajustabile pentru reglarea adâncimii de tăiere. Cuțitul este realizat din material rezistent la abraziune și cu rezistență mare, pentru o durată mare de utilizare. Designul permite tocătorului să taie în apropierea pereților și drept către spatele buncărului.

Prezentare generală a atașamentelor

Transplantatoare de copaci

Transplantatorul de copaci pentru săpatul rădăcinilor cu bulgăre este folosit pentru replantarea sau scoaterea copacilor cu întreaga rădăcină bulgăre. Designul compact include un turn scurt și îngust, având o deschidere largă a portalului pentru a prinde cu ușurință copacii.

Prezentare generală a atașamentelor

Freze de buturugi

Freza de buturugi este ideală pentru aplicații de frezat și pentru îndepărtarea buturugilor. Include dinți de măcinare pentru regim greu de lucru și are un interval de mișcare de 60 de grade, asigurând o productivitate ridicată.

Prezentare generală a atașamentelor

Ferăstraie pentru tăiat piatra

Ferăstrăul pentru tăiat piatra este folosit pentru străpungerea materialelor foarte dure în timpul întreținerii carosabilului sau pentru tăierea fantelor în beton.

Prezentare generală a atașamentelor

Freze de asfalt

Freza de asfalt este ideală pentru întreținerea carosabilului și pregătirea șantierului. Frezează umflăturile înghețate, lucrează în jurul gurilor de canalizare și manipulează tăieturile utilitare cu adâncime completă. Este adecvat și pentru texturile drumurilor pavate, pentru rezistența la derapare.

Prezentare generală a atașamentelor

Greble

Grebla de putere pentru amenajare peisagistică face față lucrărilor de nivelare și finisare, pulverizare a solului, îndepărtare a reziduurilor, împrăștiere a solului de umplutură și îndepărtare a vegetației moarte. Tamburul bidirecțional lucrează solul în ambele direcții, înainte și înapoi și poate fi înclinat la 20 de grade, spre stânga sau spre dreapta.

Prezentare generală a atașamentelor

Preparatoare

Preparatorul pentru peisagistică eficientizează curățarea, îndepărtarea rocilor și pregătirea solului. Ridică roci cu diametrul de 1-20 inchi (25-500 mm) și permite separarea și evacuarea nisipului/pământului și resturilor de mici dimensiuni prin găurile cupei.

Prezentare generală a atașamentelor

Cultivatoare

Cultivatoarele de peisagistică sunt ideale pentru pregătirea patului de însămânțare, amestecarea compostului și pregătirea peisajului. Funcționarea bidirecțională permite tăierea pe dedesubt și pe deasupra în ambele direcții, înainte și înapoi.

Prezentare generală a atașamentelor

Cositoare de lăstăriș

Cositoarea de lăstăriș este ideală pentru curățarea de lăstăriș, iarbă înaltă și copăcei. Se utilizează în multe zone diferite, de la câmpuri întinse la parcuri publice și marginea șoselelor. Indicatorul de lamă avertizează operatorul și persoanele din apropiere despre lama aflată în mișcare.

Prezentare generală a atașamentelor

Rulouri vibratoare

Rulourile vibratoare pot compacta în mod eficace o gamă largă de tipuri de sol, inclusiv pietriș, nisip, murdărie și asfalt. Sunt ideale pentru șosele, alei, piste de bicicletă, trasee de golf, poduri, parcări și alte suprafețe similare. Sunt disponibili tamburi căptușiți sau netezi.

Prezentare generală a atașamentelor

Săpătoare de șanțuri

Săpătorul de șanțuri este folosit pentru săpatul rapid și exact al șanțurilor pentru cabluri și aplicații de mici dimensiuni de așezare a conductelor. Are deplasare laterală în două poziții, pentru săpare aproape de pereți, un motor cu cuplu mare și sistem de antrenare cu lanț pentru regim greu de lucru.

Prezentare generală a atașamentelor

Foreze

Foreza este utilizată pentru efectuarea de găuri în sol. Forezele sunt disponibile pentru utilizarea în regim de lucru standard și greu, precum și pentru plantarea copacilor/arbuștilor. Utilajul este protejat de avariere de o supapă de golire hidraulică, pentru situațiile în care burghiul lovește obiecte fixe de mari dimensiuni.

Prezentare generală a atașamentelor
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact