Construction Equipment România
atașament Volvo pentru încărcător

Atașamente pentru încărcătoarele compacte pe pneuri

Cupele de încărcător

Cupele de încărcător

O gamă largă de cupe de încărcătoare poate fi utilizată pentru o varietate de condiții de sol și pentru toate lucrările de refacere, încărcare și transport, nivelare sau excavare de tuneluri.

Cupă universală

O gamă largă de cupe pentru pământ, pentru săpat în condiţii de sol dificil. Este prevăzută cu un fund scurt, pentru maximizarea forţei de rupere.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Cupă multifuncțională

Cupa multifuncțională este ideală pentru manipularea materialelor in cele mai diverse situații . Operatorul poate deschide cupa având un control mai exact asupra acesteia și așezând mai precis materialul. Este prevăzută cu o muchie netedă pentru operații de nivelare și îndepărtare cu buldozerul.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Cupă cu descărcare la înălţime

Cupa este proiectată pentru manipularea materialelor cu densitate redusă, ca de exemplu cărbune, cocs, aşchii de lemn. Deoarece descărcarea se realizează de pe un cadru special, înălţimea de descărcare este considerabil mai mare pentru a trece peste pereţii laterali ai benei camioanelor şi ai buncărelor. Înălțime de descărcare excepţională pentru camioane şi buncăre înalte.

Disponibil pentru: L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Cupă cu descărcare laterală

Cupa de uz general cu descărcare laterală este perfectă pentru diverse aplicaţii, ca de exemplu construcţia tunelurilor, construcţia digurilor, umplerea şanţurilor. Cupa este articulată hidraulic pentru așezarea materialelor de fundaţie într-un şanţ sau încărcarea unui camion într-o zonă restrânsă. Nu sunt necesare manevre complicate pentru a umple şanţurile (consumă mai puţin timp), perfecte pentru exploatarea pe şantiere aglomerate.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Cupă de nivelare

Cupa de nivelare este o cupă cu fund lung şi plat. Aceasta este destinată lucrărilor de terasament, ca decopertarea stratului vegetal, lucrări la scară redusă de împingere de material, peisagistică şi nivelarea umpluturilor. Este prevăzută o muchie pe partea posterioară pentru nivelare atunci când utilajul se deplasează cu spatele.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Cupă cu clamă

Cupa cu clamă este proiectată pentru a fi folosită în industria reciclării pentru încărcarea ramurilor, frunzelor, deşeurilor din grădini şi a materialelor vrac. Cupa este prevăzută cu o singură clamă, acţionată de 2 cilindri hidraulici.

Disponibil pentru: L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Cupă pentru sortarea pietrelor

Cupa pentru sortarea pietrelor este ideală pentru săparea rocilor, separarea pământului, îndepărtarea pietrelor de pe câmpuri şi îndepărtarea deşeurilor de pe şantiere. Pietrele şi rocile sunt reţinute în timp ce utilajul sapă.

Disponibil pentru: L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii
atașament Volvo încărcător compact pe pneuri

Cupă pentru deşeuri

Cupa pentru deşeuri este proiectată pentru manipularea uşoară a unei varietăţi de materiale dificil de manipulat din aplicaţii industriale sau de pe şantiere de construcţii. Este unealta ideală pentru manipularea materialelor vrac, de forme neregulate. Cupa este prevăzută cu 2 clame superioare, acţionate de cilindri hidraulici.

Disponibil pentru: L45H, L50H

Cupă pentru deșeuri

Cupele Volvo pentru deșeuri sunt cupe de mare putere pentru materiale ușoare, destinate utilizării în cadrul aplicațiilor de reciclare precum cele de manipulare a deșeurilor, gunoiului menajer și a altor deșeuri cu densitate scăzută.

Disponibil pentru: L30G, L35G, L45H, L50H

Detalii

Declarație de declinare a responsabilității

Designul atașamentului poate varia în funcție de modelul utilajului.

Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact