Construction Equipment România
atașament volvo încărcător compact pe pneuri

Atașamente pentru încărcătoarele compacte pe pneuri

Suporturi pentru atașamente

Suporturi pentru atașamente

Un suport pentru atașamente hidraulice permite schimbarea rapidă și ușoară a atașamentelor între ele.

atașament volvo încărcător compact pe pneuri

Cuplor rapid - VAB-TPZ

Cuplorul rapid Volvo TPZ (VAB-TPZ) permite interschimbarea rapidă şi sigură a atașamentelor cu interfaţa TPZ. Forma constructivă a cuplorului rapid TPZ nu adaugă nicio distanţă braţelor încărcătoare şi astfel optimizează performanţa utilajului.

Disponibil pentru: L30G, L35G, L45H, L50H

Cuplor rapid - VAB-Z

Forma constructivă deschisă şi vizibilitatea excelentă prin cuplorul rapid Z permit interschimbarea rapidă şi sigură a atașamentului. Acoperă o gamă mai largă decât tipul P.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H

Detalii

Cuplor rapid - VAB-P

Forma constructivă deschisă şi vizibilitatea excelentă prin cuplorul rapid P permit interschimbarea rapidă şi sigură a atașamentului.

Disponibil pentru: L20F, L25F

Detalii

Cuplor rapid - VAB-SSL

Cuplor rapid conform standardului pentru miniîncărcător rigid, permite interschimbarea atașamentelor între încărcătoarele pe roţi şi miniîncărcătoare rigide

Disponibil pentru: L30G

Detalii

Suport sudat pentru atașamente VAB-STD (TPV)

Suportul sudat pentru atașamente (VAB-STD) Volvo standard, cunoscut și ca TPV, este cel mai folosit suport pentru atașamente din lume. Conceput și dezvoltat de Volvo și cu rezultate dovedite la nivel mondial timp de decenii. Suportul VAB-STD permite comutarea rapidă și sigură între atașamente de la multe generații de utilaje, oferind totodată un nivel demonstrat de vizibilitate în cadrul aplicațiilor datorită cadrelor pentru furci Volvo originale. Organizația ISO a creat un standard internațional pe baza designului Volvo, ISO 23727.

Disponibil pentru: L35G, L45H

Detalii

Suport turnat pentru atașamente VAB-STD (TPV)

Suportul turnat pentru atașamente (VAB-STD) Volvo standard, cunoscut și ca TPV, reprezintă răspunsul Volvo în ceea ce privește suporturile cu vizibilitate și greutate îmbunătățite. Creat în întregime de Volvo și cu rezultate dovedite la nivel mondial timp de decenii. Suportul VAB-STD turnat permite comutarea rapidă și sigură între atașamente de la multe generații de utilaje, designul său foarte deschis oferindu-i operatorului o vizibilitate excelentă. Organizația ISO a creat un standard internațional pe baza formei constructive Volvo, și anume ISO 23727.

Disponibil pentru: L45H, L50H

Detalii
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact