Construction Equipment România
Volvo atașament mini excavator

Atașamentele pentru miniexcavatoare

Cupe

Potrivirea perfectă

O gamă largă de cupe, pentru utilizare într-o varietate mare de condiții de sol și pentru săparea tuturor tipurilor de șanțuri și de manipulare.

Cupă de uz general - excavare universală

Cupele de uz general sunt proiectate pentru a fi folosite într-o varietate mare de condiţii ale solului, pentru toate aplicațiile de excavare. Se pot folosi la materiale ca strat vegetal, argilă, nisip şi pământ, dar şi la soluri mai dure, cu pietriş şi piatră. Sunt prevăzute cu lamă de uzură ranforsată şi cu plăci de uzură sudate pentru a face faţă materialelor dure şi dense şi a crește rezistența la uzură a cupei.

Disponibil pentru: EC35D, EC60E, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Detalii

Cupă de uz general GPX - Tăiere agresivă

Această cupă a fost creată pentru uz general şi este destinată folosirii în majoritatea aplicaţiilor de excavare. Cupa poate manipula materiale precum stratul vegetal, argila, nisipul şi pământul, precum şi suprafeţele de teren cu conţinut mai mare de balast, pietre şi roci de dimensiuni mici şi mijlocii. Oţelul cu rezistenţă mare la tracţiune este folosit pe suprafeţele cu uzură ridicată, ca muchiile de tăiere laterale şi pe alte suprafeţe critice.

Disponibil pentru: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Detalii

Cupă de nivelare fixă

Cupele pentru şanţuri sunt proiectate pentru lucrări ca peisagistică, curăţarea şanţurilor, nivelare, finisare şi umplere cu material. Construcția include orificii de drenaj pentru a reduce greutatea şi a facilita descărcarea materialului, plăci de rigidizare interne care asigură un plus de rezistenţă şi rigiditate cupei, dar şi o lamă de uzură reversibilă, prinsă cu șuruburi.

Disponibil pentru: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, EW60E

Detalii

Cupă de nivelare înclinabilă

Cupele pentru şanţuri sunt proiectate pentru lucrări ca peisagistică, curăţarea şanţurilor, nivelare, finisare şi umplere cu material. O cupă de nivelare înclinabilă reprezintă o soluţie foarte flexibilă şi versatilă şi este proiectată pentru înclinare laterală în ambele sensuri. Funcţia de înclinare laterala facilitează curăţarea şi nivelarea de-a lungul şanţurilor şi malurilor şi permite utilajului să lucreze paralel faţă de şanţ. Unghiul de înclinare de 45 de grade în ambele sensuri dă posibilitatea de poziționare a cupei pe întregul proces de lucru.

Disponibil pentru: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, EW60E

Detalii

Cupă de nivelare TGX - excavare agresivă

Cupa de nivelare a fost optimizată pentru a fi utilizată împreună cu un dispozitiv de înclinare și rotire şi este proiectată pentru săparea cu acuratețe și precizie, amenajare peisagistică, finisare, curăţare a şanţurilor, nivelare, umplere cu material şi taluzare. Unghiurile colțurilor permit utilizarea cupei în imediata apropiere a diferitelor obiecte. Cupa se roteşte cu uşurinţă atunci când este plină, fără pierderi de material. Oţelul cu rezistenţă mare la tracţiune este folosit pe suprafeţele cu uzură ridicată, ca muchiile de tăiere laterale şi pe alte suprafeţe critice.

Disponibil pentru: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Detalii

Cupa pentru cabluri CAX

Aceasta este proiectată pentru lucrul în şanţuri înguste şi este utilizată în mod curent la pozarea cablurilor. Profilul lung al cupei permite utilizarea acesteia în apropierea conductelor, cablurilor şi altor materiale. Oţelul cu rezistenţă mare la tracţiune este folosit pe suprafeţele cu uzură ridicată, ca muchiile de tăiere laterale şi pe alte suprafeţe critice.

Disponibil pentru: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Detalii
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact