Construction Equipment România

Grinzile finisoare ABG

Utilajele de care aveți nevoie pentru a vă face treaba

Versatilitate și eficacitate dovedite, în întreaga lume

Volvo oferă diferite grinzi finisoare manuale pentru finisoarele de asfalt, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale clienților. Grație grinzii finisoare de înaltă densitate DuoTamp High Density se obține un nivel de compactare foarte înalt, reducându-se sau chiar eliminându-se necesitatea procesului de rulare. Rezultatul este o compactare uniformă și o uniformizare optimă a materialului turnat.

Manual pentru grinzi finisoare

Grinzile finisoare fixe Volvo pentru finisoarele ABG sunt o combinație de grinzi finisoare compactoare și vibratoare, cu lățimea de bază de 2,50 m sau 3,00 m. Se pot specifica fie cu un singur compactor, fie cu un sistem de compactare dublu. Selecția amplitudinii variabile dă posibilitatea operatorului să preselecteze amplitudinea compactorului conform materialului de finisare și condițiilor de pe șantier. Sistemul vibrator nu doar produce compactare suplimentară, dar și îmbunătățește textura suprafeței, în special la așezarea straturilor de finisare.

Prezentare generală a atașamentelor

Grinzi finisoare Variomatic

Volvo oferă diferite grinzi finisoare manuale pentru finisoarele de asfalt, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale clienților. Grație grinzii finisoare de înaltă densitate DuoTamp High Density se obține un nivel de compactare foarte înalt, reducându-se sau chiar eliminându-se necesitatea procesului de rulare. Rezultatul este o compactare uniformă și o uniformizare optimă a materialului turnat. Grinzile finisoare Variomatic se pot extinde mai mult decât dublul lățimii lor de bază, ceea ce le face extrem de flexibile.

Prezentare generală a atașamentelor
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact