Construction Equipment România

Serviciile Volvo: unde tehnologia inteligentă se întâlnește cu soluțiile de afaceri

Volvo Construction Equipment prezintă o nouă abordare a serviciilor și soluțiilor sale cuprinzătoare.

Avem plăcerea de a prezenta Serviciile Volvo, un portofoliu cuprinzător de oferte de produse și servicii destinate atât clienților Volvo noi, cât și celor existenți. Acest portofoliu oferă o mai mare claritate în ceea ce privește gama de oferte, precum și valoarea pe care acestea o conferă operațiunilor clienților. Serviciile Volvo vin în completarea utilajelor Volvo răspunzând totodată nevoilor clienților – indiferent dacă este vorba de achiziționarea unui nou produs sau a unui pachet de soluții complete în scopul promovării afacerilor acestora.

Toți clienții Volvo au acces la expertiza combinată a rețelei globale de distribuitori, service post-vânzare non-stop, disponibilitate de clasă mondială a pieselor de schimb și garanții globale. În plus, în cazul utilajelor de talie mai mare, clienții se pot bucura și de beneficiile oferite de sistemul CareTrack – sistemul telematic oferit de Volvo care furnizează informații vitale cum ar fi orele de funcționare și poziția utilajului. Aceasta reprezintă baza pentru tot ce oferă Serviciile Volvo și este inclus cu fiecare utilaj Volvo.

Portofoliu reproiectat

Pentru a înțelege mai bine întreaga ofertă de servicii, Volvo a divizat-o în nouă categorii:

  • Disponibilitate
  • Eficiență a consumului de combustibil
  • Productivitate
  • Siguranță
  • Viață nouă
  • Piese originale Volvo
  • Atașamente Volvo
  • Servicii financiare
  • Închiriere

Noul portofoliu ajută clienții în alegerea unei combinații de servicii care să adauge valoare afacerii lor. Acestea pot fi incluse într-un singur acord personalizabil – denumit Acord de servicii Volvo.

Soluții inteligente

Serviciile de asigurare a disponibilității s-au dovedit a reduce cheltuielile cu reparațiile și duratele neplanificate de nefuncționare a utilajului, ajutând clienții să își mențină utilajele și afacerile în funcțiune. Utilizând tehnologie inovatoare, distribuitorii Volvo monitorizează de la distanță utilajele clienților. Orice probleme pot fi diagnosticate din vreme și se pot lua măsuri corectoare pentru obținerea unei soluții durabile. Cu ajutorul programelor software de ultimă oră, clienții se pot menține pe drumul cel bun datorită deservirii planificate și opțiunilor flexibile de întreținere și reparații, care sunt proiectate să maximizeze disponibilitatea și să reducă cheltuielile cu reparațiile.

Serviciile de eficiență a consumului de combustibil includ o gamă de rapoarte cu privire la combustibil și consultanță care reduc cheltuielile de exploatare ale utilajelor Volvo noi și existente. Având la îndemână informații despre utilaj, clienții pot implementa măsuri corectoare, cum ar fi instruirea operatorilor, pentru a îmbunătăți practicile de lucru și a asigura eficiența pe termen lung a consumului de combustibil.

Serviciile de productivitate includ o multitudine de soluții avansate menite să îmbunătățească și să mențină productivitatea pe șantier. Comportamentul operatorului, structura șantierului și configurația utilajului sunt numai câțiva dintre numeroșii factori din cadrul serviciilor de productivitate care pot fi îmbunătățiți pentru a spori productivitatea. Clienții pot alege dintre diverse opțiuni de utilaj, soluții de asistență și pachete de instruire pentru a spori performanța flotei lor existente de utilaje Volvo – ceea ce îi ajută să realizeze mai mult și să obțină profituri mai mari.

Siguranța este încorporată în fiecare element de design al utilajelor Volvo. Serviciile de siguranță oferă o gamă de caracteristici menite să ajute la reducerea riscului de accidente, întreruperi sau cheltuieli neașteptate. Viziunea noastră de zero accidente demonstrează angajamentul nostru față de siguranța tuturor membrilor de personal și utilajelor; pentru a garanta că angajații își îndeplinesc sarcinile de lucru – și ajung acasă – cu bine și în siguranță.

Fabricate de Volvo, pentru Volvo

Volvo înțelege că un utilaj nou nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru afacerea fiecărui client. Cu ajutorul Serviciilor Viață nouă, clienții Volvo pot alege dintr-o gamă de soluții – de la componentele produse în fabrică la o reparație capitală a întregului utilaj – și pachete flexibile, personalizate pentru a readuce utilajele Volvo la cea mai bună stare de funcționare. Oferind utilajelor Volvo muncitoare transformarea pe care o merită, serviciile Viață nouă optimizează pe termen lung valoarea investiției și costul total de proprietate.

Piesele Volvo originale au fost supuse unor testări riguroase pentru a asigura cel mai înalt standard de productivitate și disponibilitate a utilajului. Multitudinea de piese ușor disponibile – toate susținute de garanția Volvo – ajută clienții să își protejeze investiția, extind durata de viață a utilajului și garantează o performanță de durată.

Din gama largă de atașamente Volvo, clienții Volvo le pot alege pe acelea care reprezintă alegerea cea mai bună pentru a putea profita la maximum de pe urma utilajului lor. Deoarece toate piesele sunt la fel de importante, gama largă de atașamente Volvo este construită special pentru utilajele Volvo, creând împreună cu acestea o unitate sigură și fiabilă care conferă timpi de ciclu îmbunătățiți, eficiență a consumului de combustibil și un cost total de proprietate mai scăzut.

Flexibilitate financiară

Compania Volvo înțelege finanțele în afaceri și echipa sa dedicată de experți se angajează să ajute clienții să reușească. Serviciile financiare oferă soluții de asigurări și financiare flexibile pentru a proteja și dezvolta afacerile clienților. De la un singur utilaj la o flotă întreagă, serviciile financiare oferă scheme de plată personalizate în funcție de prioritățile individuale.

Flexibilitatea stă la baza serviciilor de închiriere, dezvoltate pentru a asista clienții în găsirea celei mai potrivite soluții temporare. Indiferent dacă este vorba de un singur utilaj sau o flotă întreagă, Volvo poate personaliza un pachet de închiriere care să garanteze că fiecare lucrare este finalizată la timp și în buget. Asigurarea calității și asistența în întreținere sunt furnizate în mod standard; în plus, cu ajutorul expertizei oferite de distribuitorii Volvo, clienții pot avea încredere că vor obține ceea ce au nevoie, atunci când au nevoie.